Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan közöljem a csajjal,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan közöljem a csajjal, hogy meglehetősen kicsi a szerszámom?

Figyelt kérdés
12-13 cm, de mivel nagy darab és kövér vagyok, inkább 9-10-nek tűnik. A csaj nagyon aranyos és elég félénk. Azt is csak sms-ben meri leírni, hogy szeret. Ha együtt vagyunk csak néz lefelé, közben mosolyog és a szeme sarkából engem figyel, de ha írogatunk egymásnak akkor kicsit feloldódik és abból amit ír, arra következtetek
2016. máj. 23. 00:15
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
91%
Szerinted érdekelni fogja a méreted, ha már szeret? Ne helyezd magad nyomás alá. Őt helyezd oda. :D
2016. máj. 23. 00:18
 2/20 anonim ***** válasza:
69%
Nem kell kozolni. Te igy gondolod, lehet hogy o nem. O kozolte mar, hogy nem D-s melltartot hord, es nem olyan a feneke mintha korzovel rajzoltak volna? Naugye.. chill:)
2016. máj. 23. 00:28
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
"Bocsi cica de csak csemege ubcsim van."
2016. máj. 23. 00:29
 4/20 A kérdező kommentje:

hogy már szeretné ha megtörténne a dolog. Nem akarom, hogy az ágyban szembesüljön a helyzettel, szóval szeretném tudtára adni, így mégis csak több a választási lehetősége. Bár 4 évvel idősebb, és volt már egy pasija is, de mégis nagyon félénk. Szóval nem egy lotyó, aki elé odaállok és mondom neki, hogy kicsi a bréé.

Szóval, hogyan közöljem vele a helyzetet úgy, hogy ne legyek paraszt, de megértse hogy miről beszélek.

Próbáltam célozgatni, hogy "én nem vagyok a csajok kedvence", de ő azt gondolta, hogy a külsőmről beszélek és közölte, hogy őt nem zavarja, hogy kövér vagyok, ő így is nagyon szeret és kellek neki.

Főként a nőktől várnék tanácsot.

2016. máj. 23. 00:30
 5/20 anonim ***** válasza:
93%

Én már sokszor megjártam, hogy előtte elmondtam. (12cm)

Megöli az egész hangulatát és csak sajnálni fog...

Nem érdemes elmondani...

2016. máj. 23. 00:33
 6/20 anonim ***** válasza:

Ha téged szeret, semmi gond a mérettel.

Ha csak egy darab hús kell neki, nem érdemes foglalkozni vele.

2016. máj. 23. 00:37
 7/20 A kérdező kommentje:

"O kozolte mar, hogy nem D-s melltartot hord, es nem olyan a feneke mintha korzovel rajzoltak volna?"

Már írta, hogy c-s melltartót hord, a feneke meg tényleg olyan, mint ha körzővel rajzolták volna. Lovagol, táncol és jógázik is. Szóval észbontó teste van. A hosszú szőke hajáról, a kék szeméről és a gyönyörű mosolyáról nem is beszélve...

Néha nem is értem, hogy mit akar egy ilyen dagadt és unalmas csávótól mint én...

2016. máj. 23. 00:42
 8/20 anonim ***** válasza:
Passzold át nekem ha nemkell xd.
2016. máj. 23. 00:44
 9/20 anonim ***** válasza:
92%
Ember, mondtuk, hogy ne görcsölj ezen. Totál felesleges. Inkább dugd meg keményen, hogy felkelni ne legyen kedve. :)
2016. máj. 23. 00:44
 10/20 anonim ***** válasza:
80%
Amennyiben előre bocsánatot kérsz a szerinted gyatrának ígérkező szexért, hagyd el a lányt, mindkettőtök érdekében. A te érdeked azt diktálja, hogy jól dugd meg, és ha ez sikerül, lehetsz 250 kiló is kis pénisszel, ragaszkodni fog hozzád. Mégegy tanács: kezeld egyenrangú partnerként, mert ha ajnározod, el fog hagyni, garantáltan.
2016. máj. 23. 01:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!