Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért félnek a magyar csajok ennyire a roma csajoktól?
Figyelt kérdés
Elég sok ilyet tapasztaltam már, de mostanában egyre durvábbakat is.
És most nem a visszahúzódó magyar csajokról beszélek, hanem a dominánsabbakról is.
Pl. van egy ismerősöm aki mindig dicsekedett hogy milyen nagyszájú és domináns a barátnője, aztán egy buliban egy cigány lány úgy kiosztotta a csajt hogy köpni, nyelni sem tudott, majd sietve távozott (a cigány lány gyakorlatilag hazazavarta).
Akit érdekel esetleg privibe leírom.
Ha láttatok már hasonlót légyszi írjátok le.
2016. máj. 22. 11:03
21/23 anonim válasza:
A legtöbb cigánynak csak a saját alapvető létszükségletei számítanak, agresszívek, nincs bennük empátia. Nincsenek normális szociális készségeik. Ösztönlények. Ezért félnek tőlük sokan.
22/23 anonim válasza:
Nem félek inkább tartok tőlük. Én nem 40kan cigánnyal járok bulizni. Nem célom,hogy egy buliban kinyirjanak.
Viszon ha olyan szituáció akkor azėrt beszolok nekik,hogy tudják mi merre hány méter. De akkor nyilván kevesebben vannak,és nem én vagyok a szószoló.
23/23 anonim válasza:
Hát én is tartok a faluvégi vadállatoktól pedig én is cigánylány vagyok. Soha nem verekedtem, se velük se mással.Igaz az attitűdöm is teljesen más, soha nem is közösítettek ki sehonnan...ja de pont ők a sikítozós buta fogatlan cigánylányok. Máig beszólnak, de csak ha csapatostul jönnek mennek. De lepereg. Engem nem suttyónak neveltek, nem süllyedek oda ahol tartanak. Azért ha rámkötnének védeném magam. Igaz ezesetben mindegy lenne ki az illető. 🤷
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!