Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mért félnek a magyar csajok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért félnek a magyar csajok ennyire a roma csajoktól?

Figyelt kérdés

Elég sok ilyet tapasztaltam már, de mostanában egyre durvábbakat is.

És most nem a visszahúzódó magyar csajokról beszélek, hanem a dominánsabbakról is.

Pl. van egy ismerősöm aki mindig dicsekedett hogy milyen nagyszájú és domináns a barátnője, aztán egy buliban egy cigány lány úgy kiosztotta a csajt hogy köpni, nyelni sem tudott, majd sietve távozott (a cigány lány gyakorlatilag hazazavarta).

Akit érdekel esetleg privibe leírom.

Ha láttatok már hasonlót légyszi írjátok le.

2016. máj. 22. 11:03
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
91%
Azért mert azt hiszik nekik mindent szabad és sajnos senki sem tesz ellene semmit. Ha egy cigány lányt én kiosztok vagy valami akkor már jön az egész csorda rám. Mondjuk én rájuk szólok, ha velem b*szakodnak. Hát nehogymár. De viszont van aki fél tőlük.
2016. máj. 22. 11:10
 2/23 anonim ***** válasza:
88%
mert egy erőszakos, bűnözésre hajlamos népségről beszélünk, akik nem félnek késelgetni, meg tizedmagukkal másokra rátámadni.
2016. máj. 22. 11:10
 3/23 anonim ***** válasza:
98%

Mert a ciganyok altalaban eroszakra hajlamos, primitiv emberek. Nem egyszer akartak mar megverni, amiert nem akartam cigit adni nekik, de volt, hogy gyerekkoromban csak puszta szorakozasbol kovekkel dobaltak meg.

Aki rendes, tanult cigany, arrol messzirol leri, hogy az - nem budosek es igenyesebben is oltozkodnek, meg a testtartasuk is egeszen mas. A szemukon latszik az ertelem. Nem egy ilyet ismerek, de ahol lakom, ott tobb cigany tartozik a primitivek, mint a rendesek koze.

2016. máj. 22. 11:11
 4/23 A kérdező kommentje:

Itt még nem volt olyan hogy több cigány csaj ment volna egyre, vagy hozta volna a familiát.

És nem is putris cigány csajokról beszélek, hanem olyanokról akik iskolába járnak, dolgoznak stb.

2016. máj. 22. 11:15
 5/23 anonim ***** válasza:
94%

Szavakkal, érvekkel és jó dumával nem érsz ellenük semmit, mert az értelmi szintjük alulról súrolja egy papucsállatkáét.

Teljesen mind1, hogy mit mondasz, vagy hogy milyen jó dumád van, ugyanúgy tovább fogja kántálni azt az 1 mondatot, ami éppen a szájára jött.

Harcba keveredni velük pedig nem tanácsos, mert a papucsállatkához hasonlóan, rövid idő leforgása alatt osztódnak.

2016. máj. 22. 11:21
 6/23 anonim ***** válasza:
28%
Mind1 hogy valójában milyen is az adott lány, ha ilyen előítéletekkel tekintenek rá, illetve ha a külleme és kisugárzása ezt a gondolatot erősíti.
2016. máj. 22. 11:23
 7/23 anonim ***** válasza:
74%
en cigany lany vagyok es nm felnek tolem :D mongyuk nm is vagyok eroszakos.
2016. máj. 22. 11:58
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha értelmesről is beszélünk,akkor sem tudni megjelenik-e a családja. Egy csomó embert alapból nem tudsz szétverni,ha rád támadnak. Arról nem beszélve,hogy inkább késelés félékre számolsz. Előveszi a kis pillangóját.

Olyan suliba jártam,ahol sok okos,értékes cigány volt. Én mindenkivel jóba voltam és nem tettünk különbséget,hogy ki cigány,kínai vagy fehér (mi sulinkba ez így mind volt :D). Ezt azért tudtuk megtenni,mert mindenkinek teljesíteni kellett és,aki oda járt az már elég szorgalmas lehet. Ettől függetlenul a cigány osztálytársamim büszkén mesélték,ha volt valami verekedős sztorijuk vagy, ha a családban volt. Poénból pillangóval játszott az egyik a szünetben és azt magyarázta,hogy őt otthon megtanították már arra,hogy kell kikapni más kezéből és szúrni. Azért így is így viselkedtek,hogy jól taultak,szorgalmasok voltak,továbbtanultak sokan.

Én nem szeretem a sztereótípiákat,de sajnos a tapasztalaitaim nekem ilyenek. Azokra nézve találom ezt igazságtalannak,akik nem ilyenek és ennek ellenére ki kell törniük az előítéletből a környezetében. Viszont ezt az előítéleteket mások megalapozták a normálisok részére is. Van egy ismerősöm,akit örökbefogadtak és nem a családjánál nőtt fel. Szerintem rá nem is tekintettünk cigányként. A viselkedése teljesen más volt. Jelenleg gyerekekkel foglalkozik.:)

2016. máj. 22. 11:59
 9/23 anonim ***** válasza:
82%
Ugyanazért amiért te meg félsz a roma pasiktól. Fentebb mindent leíetak.
2016. máj. 22. 12:27
 10/23 anonim ***** válasza:
44%
Verbális vitákban én határozott tudok lenni. De ha valaki primitív módón, emelt hangerővel és nyelvtanilag helytelenül kezd el kiosztani, akkor rögtön lefagyok. Ez pedig pont a cigány lányokra jelemző. Szóval szerintem a stíluson múlik. Illetve az is igaz, hogy az ilyen lányokat nen tudod meggyőzni, oda se figyelnek rád csak rikácsolnak. Ezáltal előítéleteink vannak és minden cigány lánytól tartunk. Igaz, hogy van 5% kivétel köztük, de én személy szerint nem kockáztatok, inkább elkerülöm őket. Persze vannak bátrabbak. Le a kalappal előttük.
2016. máj. 22. 12:43
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!