Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért félnek a magyar csajok ennyire a roma csajoktól?
Elég sok ilyet tapasztaltam már, de mostanában egyre durvábbakat is.
És most nem a visszahúzódó magyar csajokról beszélek, hanem a dominánsabbakról is.
Pl. van egy ismerősöm aki mindig dicsekedett hogy milyen nagyszájú és domináns a barátnője, aztán egy buliban egy cigány lány úgy kiosztotta a csajt hogy köpni, nyelni sem tudott, majd sietve távozott (a cigány lány gyakorlatilag hazazavarta).
Akit érdekel esetleg privibe leírom.
Ha láttatok már hasonlót légyszi írjátok le.
Mert a ciganyok altalaban eroszakra hajlamos, primitiv emberek. Nem egyszer akartak mar megverni, amiert nem akartam cigit adni nekik, de volt, hogy gyerekkoromban csak puszta szorakozasbol kovekkel dobaltak meg.
Aki rendes, tanult cigany, arrol messzirol leri, hogy az - nem budosek es igenyesebben is oltozkodnek, meg a testtartasuk is egeszen mas. A szemukon latszik az ertelem. Nem egy ilyet ismerek, de ahol lakom, ott tobb cigany tartozik a primitivek, mint a rendesek koze.
Itt még nem volt olyan hogy több cigány csaj ment volna egyre, vagy hozta volna a familiát.
És nem is putris cigány csajokról beszélek, hanem olyanokról akik iskolába járnak, dolgoznak stb.
Szavakkal, érvekkel és jó dumával nem érsz ellenük semmit, mert az értelmi szintjük alulról súrolja egy papucsállatkáét.
Teljesen mind1, hogy mit mondasz, vagy hogy milyen jó dumád van, ugyanúgy tovább fogja kántálni azt az 1 mondatot, ami éppen a szájára jött.
Harcba keveredni velük pedig nem tanácsos, mert a papucsállatkához hasonlóan, rövid idő leforgása alatt osztódnak.
Ha értelmesről is beszélünk,akkor sem tudni megjelenik-e a családja. Egy csomó embert alapból nem tudsz szétverni,ha rád támadnak. Arról nem beszélve,hogy inkább késelés félékre számolsz. Előveszi a kis pillangóját.
Olyan suliba jártam,ahol sok okos,értékes cigány volt. Én mindenkivel jóba voltam és nem tettünk különbséget,hogy ki cigány,kínai vagy fehér (mi sulinkba ez így mind volt :D). Ezt azért tudtuk megtenni,mert mindenkinek teljesíteni kellett és,aki oda járt az már elég szorgalmas lehet. Ettől függetlenul a cigány osztálytársamim büszkén mesélték,ha volt valami verekedős sztorijuk vagy, ha a családban volt. Poénból pillangóval játszott az egyik a szünetben és azt magyarázta,hogy őt otthon megtanították már arra,hogy kell kikapni más kezéből és szúrni. Azért így is így viselkedtek,hogy jól taultak,szorgalmasok voltak,továbbtanultak sokan.
Én nem szeretem a sztereótípiákat,de sajnos a tapasztalaitaim nekem ilyenek. Azokra nézve találom ezt igazságtalannak,akik nem ilyenek és ennek ellenére ki kell törniük az előítéletből a környezetében. Viszont ezt az előítéleteket mások megalapozták a normálisok részére is. Van egy ismerősöm,akit örökbefogadtak és nem a családjánál nőtt fel. Szerintem rá nem is tekintettünk cigányként. A viselkedése teljesen más volt. Jelenleg gyerekekkel foglalkozik.:)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!