Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Gyermekkoromban együtt fürödte...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyermekkoromban együtt fürödtem az egyik szülőmmel, én lennék a hibás?

Figyelt kérdés

Soha nem fordultam még szakemberhez a gondommal, mert hibásnak éreztem magam.

Lány vagyok, már nő, ő pedig férfi vagyis a szülőm volt. 6-7 éves koromban szakadtak meg a közös fürdések, mert anyukámat figyelmeztette egy munkatársa.

Én bántam!!!

Pedig nem molesztált, de mégis, tudom hoyg volt erekciója és játszottunk a habokban.

Valami spirituális agymenésem szerint én lettem ennek az oka.

Ti mit gondoltok, egy ilyen korú gyermek valójában tényleg hibás már?

Köszönöm!

Milyen hatása lehet ennek?

2016. máj. 20. 11:45
1 2
 11/15 Secret184 ***** válasza:
61%
Én se képzelnék bele ebbe semmi különleges dolgot, ha tényleg semmi folytatása nem volt. A farkunk néha magától feláll, van ilyen.
2016. máj. 20. 13:51
 12/15 anonim ***** válasza:
69%
Miért ne fürödhetne együtt egy szülő a gyerkőcével? Jó az enyémek még kicsik, 4,5 éves a lányom, 2,5 a fiam, de szoktunk néha együtt pancsizni,és Isten ments, hogy ennek bármilyen szexuális tartalma lenne...basszus a mellemből tápláltam őket(ja igen, én az anya vagyok) míg babák voltak, akkor az is most valami durva dolog? Sajnálom, én olyan világban nőttem fel, ahol az apa(vagy az anya) nem indul rá a gyermekére, hanem csak szereti, szülői szeretettel...
2016. máj. 20. 14:08
 13/15 anonim ***** válasza:

Bármilyen bombázók a lányaim, SOHA nem gerjedtem rájuk, és nem volt erekcióm a látványuktól.

Az apjuk vagyok!

Szóval nem te vagy a hibás, és egy szakember NEM fog téged hibáztatni.

2016. máj. 23. 15:29
 14/15 anonim ***** válasza:

13. Nem azért, de ha ülsz a vonon, a vonattól beindulsz? Ha nem akkor miért állhat fel ott is?

Egy normális ember azt mondja, hogy te vagy a beteg, amiért ilyeneket feltételezel.

Normális esetben a gyerekeknek, vagy akárkinek ha megölelik, vagy akármit csinálnak vele ami még normális, nem arra gondol, hogy meg akarja dugni a felnőtt...

2016. máj. 23. 18:14
 15/15 A kérdező kommentje:
Kaptam néhány (nekem viszonylag sok) privát üzit, és megpróbálok válaszolni, de az az igazság, hogy nehéz. Köszönöm mindenkinek a türelmét.
2016. máj. 24. 06:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!