Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Gyermekkoromban együtt fürödte...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyermekkoromban együtt fürödtem az egyik szülőmmel, én lennék a hibás?

Figyelt kérdés

Soha nem fordultam még szakemberhez a gondommal, mert hibásnak éreztem magam.

Lány vagyok, már nő, ő pedig férfi vagyis a szülőm volt. 6-7 éves koromban szakadtak meg a közös fürdések, mert anyukámat figyelmeztette egy munkatársa.

Én bántam!!!

Pedig nem molesztált, de mégis, tudom hoyg volt erekciója és játszottunk a habokban.

Valami spirituális agymenésem szerint én lettem ennek az oka.

Ti mit gondoltok, egy ilyen korú gyermek valójában tényleg hibás már?

Köszönöm!

Milyen hatása lehet ennek?

2016. máj. 20. 11:45
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Természetesen már tudom, hogy nem helyénvaló, nem is emiatt írok, csak gyerekként így fogtam fel és nem merek szakemberhez fordulni, mert mi van ha nem engem hibáztat és mégis én vagyok a hibás?
2016. máj. 20. 11:46
 2/15 anonim ***** válasza:
84%

nem te vagy a hibás.

beteg az akinek feláll egy 6-7 évesre

2016. máj. 20. 11:54
 3/15 anonim ***** válasza:
56%
ertelmes szulo sosem furdik a gyerekevel egyszerre, kortol fuggetlenul... szoval a hiba nem nalad van.
2016. máj. 20. 12:03
 4/15 anonim ***** válasza:
79%

"beteg az akinek feláll egy 6-7 évesre"

Ezt valaki tényleg lepontozta? Komoly? Mindig tudtam hogy sok itt a beteg állat, de azért ez túlmegy azon a szinten.

Hibás nem vagy, a hatása meg bármi lehet.

2016. máj. 20. 12:09
 5/15 anonim ***** válasza:
29%
Ki kezdeményezte az együtt fürdéseket? Te vagy Ő?
2016. máj. 20. 12:10
 6/15 anonim ***** válasza:
93%
Menj el pszichológushoz!Nem fog hibáztatni.
2016. máj. 20. 12:11
 7/15 anonim ***** válasza:
89%

"Pedig nem molesztált, de mégis, tudom hoyg volt erekciója és játszottunk a habokban. "

Ez mit jelent pontosan? Biztos hogy volt?

Azért egy 6-7 éves még nincs úgy felvilágosítva, hogy akkor megértse, mi történik.

És miért mondod, hogy "Pedig nem molesztált," amikor még azt a szót sem vagy képes leírni, hogy apa. Biztosan nem molesztált?

2016. máj. 20. 12:15
 8/15 anonim ***** válasza:
43%

Nem én pontoztalak le leszögezem!

De hogy a prüdéria lenne az egyedüli üdvözitő, egy és oszthatatlan igazság. Kétlem!

Inkvizicios korszakot idéző tanok, elitélések!

Amerikában az ilyen ferdehajlamu erkölcsvédők miatt nem meri a Mikulá az ölébe venni a kisgyereket.

2016. máj. 20. 12:59
 9/15 anonim ***** válasza:
41%

4:

Vicc nélkül fürödj majd együtt a 6-7 éves gyerekeddel. Utána majd írhatsz erre választ, miután tudod hogy volt-e neked erekciód vagy sem.

Utálom azokat, akik saját tapasztalatok nélkül osztják az észt... Ha erekciód lenne ez esetben, akkor utána felkötnéd magad? Mert gondolom nem jönnél ide vissza ebbe a kérdésbe hogy bocsánatot kérj...

2016. máj. 20. 13:22
 10/15 anonim ***** válasza:
77%

Ha jól értem semmi olyasmi nem történt, aminek nem szabadott volna. Vagyis a pasas nem csinált veled semmit, (apád) csak együtt fürödtetek, és ennyi.

Az miért is nagy dolog?

Ennyiből akkor már ne is pelenkázza senki a saját lányát, az ölébe se öltesse , nehogy valaki a világban valami rosszra gondoljon?

Az erekció dolgáról meg annyit, hogy a férfiak többségének van hogy a buszon vagy bárhol feláll pusztán biológiai okokból. Nem izgalmi állapot, csak vérfrissítés.

Szóval lehet én vagyok a hibás, de nem értem mit kell ezen pörögni...

2016. máj. 20. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!