Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyermekkoromban együtt fürödtem az egyik szülőmmel, én lennék a hibás?
Soha nem fordultam még szakemberhez a gondommal, mert hibásnak éreztem magam.
Lány vagyok, már nő, ő pedig férfi vagyis a szülőm volt. 6-7 éves koromban szakadtak meg a közös fürdések, mert anyukámat figyelmeztette egy munkatársa.
Én bántam!!!
Pedig nem molesztált, de mégis, tudom hoyg volt erekciója és játszottunk a habokban.
Valami spirituális agymenésem szerint én lettem ennek az oka.
Ti mit gondoltok, egy ilyen korú gyermek valójában tényleg hibás már?
Köszönöm!
Milyen hatása lehet ennek?
nem te vagy a hibás.
beteg az akinek feláll egy 6-7 évesre
"beteg az akinek feláll egy 6-7 évesre"
Ezt valaki tényleg lepontozta? Komoly? Mindig tudtam hogy sok itt a beteg állat, de azért ez túlmegy azon a szinten.
Hibás nem vagy, a hatása meg bármi lehet.
"Pedig nem molesztált, de mégis, tudom hoyg volt erekciója és játszottunk a habokban. "
Ez mit jelent pontosan? Biztos hogy volt?
Azért egy 6-7 éves még nincs úgy felvilágosítva, hogy akkor megértse, mi történik.
És miért mondod, hogy "Pedig nem molesztált," amikor még azt a szót sem vagy képes leírni, hogy apa. Biztosan nem molesztált?
Nem én pontoztalak le leszögezem!
De hogy a prüdéria lenne az egyedüli üdvözitő, egy és oszthatatlan igazság. Kétlem!
Inkvizicios korszakot idéző tanok, elitélések!
Amerikában az ilyen ferdehajlamu erkölcsvédők miatt nem meri a Mikulá az ölébe venni a kisgyereket.
4:
Vicc nélkül fürödj majd együtt a 6-7 éves gyerekeddel. Utána majd írhatsz erre választ, miután tudod hogy volt-e neked erekciód vagy sem.
Utálom azokat, akik saját tapasztalatok nélkül osztják az észt... Ha erekciód lenne ez esetben, akkor utána felkötnéd magad? Mert gondolom nem jönnél ide vissza ebbe a kérdésbe hogy bocsánatot kérj...
Ha jól értem semmi olyasmi nem történt, aminek nem szabadott volna. Vagyis a pasas nem csinált veled semmit, (apád) csak együtt fürödtetek, és ennyi.
Az miért is nagy dolog?
Ennyiből akkor már ne is pelenkázza senki a saját lányát, az ölébe se öltesse , nehogy valaki a világban valami rosszra gondoljon?
Az erekció dolgáról meg annyit, hogy a férfiak többségének van hogy a buszon vagy bárhol feláll pusztán biológiai okokból. Nem izgalmi állapot, csak vérfrissítés.
Szóval lehet én vagyok a hibás, de nem értem mit kell ezen pörögni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!