Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a probléma neve? És kell-e aggódnunk?
A párom és én kicsit elvetettük a sulykot egy szexuális aktus által. Egy napra rá hámlás alakult ki a makkján, és meg is dagadt, vagy pedig a fitymája szűkült össze. Nekem is viszkető érzés keletkezett a nemi szervemen, és sebek is emellett.
Viszont nekem enyhültek a gondok, de neki még mindig viszket, és hámlik folyamatosan. Lassan 4 napja.
A kidörzsölődés okozhatta, vagy inkább gombás fertőzésre kell gondolnunk? Feltétlenül bőrgyógyászhoz kéne fordulnunk?
1. Sem a nőgyógyászatra, sem a bőr- és nemibeteg gondozóba nem kell beutaló.
2. A leírt tünetek alapján valószínű hüvelygomba, akár bőrgondozóba, akár nőgyógyászhoz is mehetsz. A nőgyógyász, ha felállította a diagnózist, a férfinek is javasolhat kenőcsöt, illetve írhat fel receptre. (általában ugyan azt a kenőcsöt javasolják mindkét félnek, tehát egy tubuson is meg lehet osztozni, ha együtt laktok)
Csak éppenséggel te a "Válasz küldése" gombra nyomtál rá, amikor a kérdésedet elküldted, nem az "Új kérdés" gombra.
"Értelmezéskirálynó!"
Már elnézést, utolsó kommentelő!Elnézést kérek, hogy vissza éltem az oldal nyújtotta előnyeivel.
Tudtommal ez az oldal arra való, hogy a felmerülő kérdéseimre választ kapok.
Reméltem hogy hasonló komoly, és segítőkész válaszokat kapok, mint ahogy mindenki más próbált, a kedves kommentelőn kívül.
Hogyha kötekedni járnak fel az emberek ide, akkor innentől kezdve ötször megkell gondoljam azt, hogy merjek-e kérdést feltenni.
A felelőtlenség nem az, hogy utána érdeklődöm a dolgoknak. Hanem az, hogyha nem teszek a probléma ellen semmit.
De azért köszönöm a leminősítést, ráadásul ismeretlenben.
A másik pedig, hogy voltunk orvosnál, ahol közölték, hogy: Azért volt ez mert elszaladt velünk a ló, és legközelebb jobban ügyeljünk az olyan dolgokra mint a síkosság. :) Köszönök szépen minden más választ.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!