Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a probléma neve? És kell-e aggódnunk?
Figyelt kérdés
A párom és én kicsit elvetettük a sulykot egy szexuális aktus által. Egy napra rá hámlás alakult ki a makkján, és meg is dagadt, vagy pedig a fitymája szűkült össze. Nekem is viszkető érzés keletkezett a nemi szervemen, és sebek is emellett.
Viszont nekem enyhültek a gondok, de neki még mindig viszket, és hámlik folyamatosan. Lassan 4 napja.
A kidörzsölődés okozhatta, vagy inkább gombás fertőzésre kell gondolnunk? Feltétlenül bőrgyógyászhoz kéne fordulnunk?
2016. máj. 19. 20:58
1/18 Pszt! válasza:
Most azonnal indulás a nőgyógyászhoz.
2/18 A kérdező kommentje:
És a párommal mit kezdjen szerencsétlen nőgyógyász?:D
2016. máj. 19. 21:04
3/18 Pszt! válasza:
Ha Te elmész meg tudja állapítani, hogy mi bajod van, ami nyilván a párodon is kiütközött, ha gombás fertőzés vagy hasonló, akkor ugyan az a krém vagy gyógyszer mindkettőtöknek jó lesz.
4/18 A kérdező kommentje:
Nem lehet hogy csak kidörzsölődött?
2016. máj. 19. 21:07
5/18 anonim válasza:
Bőr- és nemibeteg gondozó. Nem nőgyógyász. LOL
6/18 anonim válasza:
A nőgyógyász majd ezt is megmondja! S megmondhatod neki, hogy a barátodnak is mik a tünetei. Szóval, irány, s minél gyorsabban!
7/18 anonim válasza:
De , simán lehet hogy csak kidörzsölödött , az is lehet hogy gomba, az is lehet hogy válogatott trippert szedett össze valamelyikötök , ezt hagy ne mi döntsük már el hanem a szakorvos
8/18 anonim válasza:
5-ös, oda nem beutaló kell? Amit pl nőgyógyász adhat?
9/18 Pszt! válasza:
A fitymaszűkülést, dagadást, ilyen téren gyulladás okozza, szerintem gombás lesz a fertőzés... Hámlás fertőzésnél is előfordulhat.
10/18 anonim válasza:
ma 21:12
bőr- és nemibeteg gondozóba a nőgyógyász ad beutalót? tehát ha elkapom férfiként valami r_bantól a kankót, menjek a nőgyógyászatra?
Szerintem gondold át még egyszer.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!