Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szégyellnem kellene, hogy 19...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szégyellnem kellene, hogy 19 évesen szűz vagyok? Ez gondot okozhat a későbbiek folyamán?

Figyelt kérdés

Szégyellnem kellene?

19 évesen szűz vagyok.

Nem szeretek kimozdulni, és nagyon zárkózott vagyok.

A környezetemtől rengeteg pozitív visszajelzést kapok a külsőmre vonatkozóan.. mégis elgondolkodtam, szégyellnem kellene?

A későbbiek folyamán gondot okozhat egy párkapcsolatban?Szerintetek hátrányt jelent?

Köszi szépen.

2016. máj. 18. 21:43
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell szégyellni.

Olyan párt kell választani, aki szeret és ez sem fogja zavarni.

Viszont lesznek emberek akik emiatt lenéznek. De vannak akik azért is lenéznek másokat, mert kilóg a bokazokni széle. Ez nem vicc, ez konkrét kérdés volt a szépség kategóriában.

2016. máj. 18. 21:45
 2/20 anonim ***** válasza:
Uggggyanígy voltam mint te. Én 25 voltam, rettegtem tőle, hogy majd béna leszek. Nem voltam az, kiderült, hogy nagyon nem, és a barátnőmmel elképesztőeket szexeltünk. Nem hátrány :)
2016. máj. 18. 21:46
 3/20 anonim ***** válasza:
Fiú/lány vagy?
2016. máj. 18. 21:47
 4/20 RRR ***** válasza:
100%

dehogy is

ez egy buta gondolat

dehogy jelent hátrányt,ne gondold!!!

és nehogy emiatt szégyelld magad

5/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm... félek hogy tapasztalat hiányában hátrány lenne.

UI : 19/L

6/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz hátrány! Sőt, én tisztellek miatta!
2016. máj. 18. 21:48
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Sztem csak akkor jelent hátrányt ez ha emiatt szégyelled magad... Persze a társadalom különböző rétegei mind másként értékelik ezt meg és általában más-más módon viszonyulnak egy lányhoz mint egy fiúhoz.. Én 18 és fél évesen vesztettem el a szüzességem, mert akkor éreztem itt az idejét és nem bántam meg h addig vártam. 19/L
2016. máj. 18. 21:50
 8/20 Deflohelp ***** válasza:
86%

Szégyenkezés helyett arra gondolj, hogy nagy felfedezések előtt állsz. De gondosan válaszd ki azt a férfit, aki majd bevezet a testi szerelem világába.

A kor nem probléma.

2016. máj. 18. 23:32
 9/20 anonim ***** válasza:
79%
Miért kellene szégyellni? Majd jön egy ember, akivel elveszíted, feledezitek egymás testét és hihetetlen szeretkezéseket éltek át. Fütyülj rá, ki mit gondol. Senkire sem tartozik amúgy sem rajtad kívül ez a dolog.
2016. máj. 18. 23:35
 10/20 anonim ***** válasza:
69%

"Szégyellnem kellene? 19 évesen szűz vagyok." - Tudod, van egy bácsi, aki rendszeresen válaszol az ilyen kérdésekre, hallga! https://www.youtube.com/watch?v=1MLry6Cn_D4

"Nem szeretek kimozdulni, és nagyon zárkózott vagyok." - Hát hajrá! Tessék kimozdulni! És ez jelenti a hátrányt.

2016. máj. 19. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!