Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyellnem kellene, hogy 19 évesen szűz vagyok? Ez gondot okozhat a későbbiek folyamán?
Szégyellnem kellene?
19 évesen szűz vagyok.
Nem szeretek kimozdulni, és nagyon zárkózott vagyok.
A környezetemtől rengeteg pozitív visszajelzést kapok a külsőmre vonatkozóan.. mégis elgondolkodtam, szégyellnem kellene?
A későbbiek folyamán gondot okozhat egy párkapcsolatban?Szerintetek hátrányt jelent?
Köszi szépen.
Nem kell szégyellni.
Olyan párt kell választani, aki szeret és ez sem fogja zavarni.
Viszont lesznek emberek akik emiatt lenéznek. De vannak akik azért is lenéznek másokat, mert kilóg a bokazokni széle. Ez nem vicc, ez konkrét kérdés volt a szépség kategóriában.
dehogy is
ez egy buta gondolat
dehogy jelent hátrányt,ne gondold!!!
és nehogy emiatt szégyelld magad
Köszönöm... félek hogy tapasztalat hiányában hátrány lenne.
UI : 19/L
Szégyenkezés helyett arra gondolj, hogy nagy felfedezések előtt állsz. De gondosan válaszd ki azt a férfit, aki majd bevezet a testi szerelem világába.
A kor nem probléma.
"Szégyellnem kellene? 19 évesen szűz vagyok." - Tudod, van egy bácsi, aki rendszeresen válaszol az ilyen kérdésekre, hallga! https://www.youtube.com/watch?v=1MLry6Cn_D4
"Nem szeretek kimozdulni, és nagyon zárkózott vagyok." - Hát hajrá! Tessék kimozdulni! És ez jelenti a hátrányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!