Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki ha lassan 19 évesen még nem volt barátnőm, még nem csókolóztam, és még szűz vagyok?
Figyelt kérdés
Igazábol nem nagyon járok el sehova sem,csak dolgozni,és edzésekre megyek.
Buliba nem szoktam járni,mivel nem hinném hogy az én világom,plusz munka után inkább pihennék mint buliznék.
2016. máj. 18. 19:16
14/19 anonim válasza:
Mondja ezt valaki, aki 16 évesen nőnek hiszi magát.
15/19 anonim válasza:
Hát szerintem ciki. Végülis attól függ: rövidebb kapcsolatnak kell lennie már 14-15 évesen de ha nincs az ciki bár lehet hogy egy hosszabb kapcsolat is létrejöhet. Az a baj hogy még a rövidebb kapcsolat alatt is kell lennie csóknak különben ha nincs az ciki
17/19 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz. Én is csak 22 évesen vesztettem el a szüzességedet. Ne szorongok emiatt, sok hozzád hasonló ember van. 25/L
18/19 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó,az más mivel te lány vagy.
Beked nyílván nem mondják,hogy mennyire szerencsétlen vagy emiatt.
2016. júl. 24. 08:20
19/19 anonim válasza:
Nekem 22 évesen volt az első csókom úgyhogy nyugi, nem maradtál le semmiről.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!