Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek ciki ha lassan 19...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ciki ha lassan 19 évesen még nem volt barátnőm, még nem csókolóztam, és még szűz vagyok?

Figyelt kérdés

Igazábol nem nagyon járok el sehova sem,csak dolgozni,és edzésekre megyek.

Buliba nem szoktam járni,mivel nem hinném hogy az én világom,plusz munka után inkább pihennék mint buliznék.

2016. máj. 18. 19:16
1 2
 1/19 anonim válasza:

Én se csókolóztam és nekem se volt még barátnőm, én is szűz vagyok.

20F (KE megye)

2016. máj. 18. 19:17
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem ciki főleg nem 19 évesen :)
2016. máj. 18. 19:18
 3/19 anonim ***** válasza:
én ugyanígy éltem mint te és 24 éves koromig nem csókolóztam és szűz voltam.aztàn valami chaten ismertem meg valakit és úgy jött össze.Persze nem vagyok egy nagy szépség.
2016. máj. 18. 19:24
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki egyáltalán,akkor veszíti el mindenki, ha lesz egy megfelelő társa.
2016. máj. 18. 19:24
 5/19 anonim ***** válasza:
78%

Who cares? De most komolyan. Értem én, hogy "gyakori kérdések", de erre a kérdésre már számtalanszor meglett itt adva a válasz. Van aki metált nem hallgatott még életében, valaki egyetlen Star Wars részt se látott és vannak olyanok, akik meg még nem dugtak. 19 évesen érdemes volna lassan a középiskolai rögeszméktől már megszabadulni.

Hány ember mellett mész el az utcán úgy, hogy érdekelne a szexuális élete? Gondolod a te fejed felett villog valami jelzőtábla, ami azt mutatja, hogy még nem kezdted el? Milliószámra lehet 30-as 40-es szingli nőket és férfiakat mondani akik évek óta nem dugtak és semmivel nem javít a közérzetükön az, hogy legalább a szüzességüket elvesztették 10-20 éve.

2016. máj. 18. 19:26
 6/19 Deflohelp ***** válasza:
100%

Keress olyan alkalmakat, ahol nem tűnik leszólításnak, ha beszélgetni kezdesz egy lánnyal.

Pl. vegyél részt városlátogatáson, társasutazáson (pénztárcától függő, hogy hová), olyan programon, ahol minőségi ismeretségeket köthetsz. A turistacsoportok tagjai mindenképpen megismerkednek, szóbaállnak egymással. Elsőre lehet, hogy nem jön össze a dolog, de akkor is hasznos időtöltés volt. Előbb-utóbb sikerülni fog.

2016. máj. 20. 07:22
 7/19 A kérdező kommentje:

Városlátogatásra,társasutazásra egyedül menni?

Majd meggondolom,bár szerintem ezek inkább társasprogramok

2016. máj. 30. 23:28
 8/19 Deflohelp ***** válasza:
100%
Utazási irodáknál biztos segítenek, hogy milyen útjaiknál fordulnak elő gyakrabban szólóban utazó nők vagy barátnők.
2016. máj. 31. 04:29
 9/19 anonim ***** válasza:
44%
A kérdésed ciki.
2016. jún. 1. 10:43
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki egyáltalán :)
2016. jún. 1. 13:51
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!