Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy talájak rá?
Figyelt kérdés
Van egy lány akit minden reggel latok a buszmegbe mikor megalla a buszom ...ma reggel szemeztünk meg küldött nekem egy csókot az ablakon keresztul...csak annyit tudok hogy hol lakik meg hogy hogyan nez ki. Hogy derithetnem ki a nevet? Az abban a városban elő ismeroseim facejan neztem hátha meg van ismerőskent de nem talaltam.2016. máj. 18. 16:01
1/11 anonim válasza:
Talán legközelebb menny oda hozza és kérdezd meg a nevet
2/11 A kérdező kommentje:
De nem tudok leszalni a buszrol mert akkor elkesek ...ő meg egy masik busszal megy
2016. máj. 18. 16:07
3/11 anonim válasza:
Este otthon készíts egy levélkét,,reggel jelzel neki ablakon keresztül ,hogy átadnád neki :)
Ezen legyen rajt a face elérhetőséged meg amit még szeretnél megosztani vele..
És ha bejelöl akkor hajrá , kezdődhet az ismerkedés :)
4/11 anonim válasza:
amikor legközelebb látod oda mész hozzá szia mi a neved?
5/11 anonim válasza:
Életképtelen! Felszedni sem tudod. Ha még össze is jönne veled, úgyis lepattint amint rájön mekkora beszari nyomi vagy.
6/11 A kérdező kommentje:
Utolsó...rohatt okos vagy hat hogy szedjem fel amikor a busz kb20 másotpercet all ott abban a megalloban ahol ő van?!
2016. máj. 18. 17:03
7/11 anonim válasza:
Menj a buszhoz korábban 2 perccel. A nevének megtudásához többre tolószékkel sem lenne szükséged.
8/11 A kérdező kommentje:
De ot nem abba a busegalloba latom ahol en felszalok ha em mashol
2016. máj. 18. 18:42
9/11 anonim válasza:
3-as vagyok már leírtam mit tegyél :)
Ettől többet már csak úgy tudnék segíteni ha én mennék oda helyetted a buszmegállóba :P
10/11 anonim válasza:
ha meg akarod ismerni, szerintem be kell vállalni 1 elkésést :)
lehet megérné.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!