Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIUK/FÉRFIAK! Aki már együtt van a párjával régóta milyen a szex?
Ugyan úgy jó meg vele a szex? És ugyan úgy kívánjátok meg egymást? Ugyan olyan forrón? És ugyan úgy remegtek mikor mecsokol ? Mennyire rendszeres meg a szex? Ugyan annyira várjatok már meg az estéket? Van még előjáték? A nőn mit vesztek észre ? Ugyan úgy akarja?
Légyszíves írjátok a kort is és hogy mióta vagytok együtt! Privátba az idióták kíméljenek!
2 éve és 4 hónapja vagyunk együtt. Jobb mint valaha. Szeretem őt :)
Jó persze az idő teltével észre veszel másokat de az egymás iránti vágy sosem lankadt
Lassan már 2 éve vagyunk együtt, 20 voltam mikor összejöttünk. Nem voltam még más lánnyal, szóval nincs sok tapasztalatom, mégsem égek a vágytól úgy mint sokan mások hogy "jaj mi lesz velem, tapasztalatot kell gyűjtenem".
Rendszeresen van szex, változatosan szeretkezés, vagy kicsit durvább hajhúzós, ahogy érezzük.
Mindketten kívánjuk a másikat rendszeresen, olykor még remegést is előidézünk ha szépen építjük fel. De nem mindig van előjáték, mert annyira nem bírunk magunkkal, főleg a barátnőm... annyira húzni szokta az agyát a dolog, hogy nem tudjuk nem rövidre fogni az előjátékot.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!