Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegyem rá a barátnőm arra hogy kiverje nekem?
Figyelt kérdés
Mind a ketten szüzek vagyunk ,és én nagyon szeretném ha legalább kiverné nekem vagy valahogy kielégitene mert már nagyon felizgat de nem merem mondani nekem mert azt hiszi hogy csak arra kell közben pedig nagyon bele vagyok zúgva,ő engedi hogy ujjazzam de a sexről hallani se akar.Ő 16 én 17 vagyok.2016. máj. 17. 23:14
11/13 anonim válasza:
Kell neked kisgyerekkel járni! Csak megrontod szegényt. Aztán meg élete végéig frusztrált lesz egy kis nyomi takony miatt!
12/13 A kérdező kommentje:
Nem , nem volt szörös a zacskom :'D
2016. máj. 18. 19:52
13/13 anonim válasza:
én először úgy vertem ki neki mikor együtt aludtunk. csókolóztunk, ő közben engem simogatott ott. de én nem mertem őt :) szűz voltam. a kezem az rajta volt és ő irányította oda. :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!