Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegyem rá a barátnőm arra hogy kiverje nekem?
Érd el hogy kívánjon.
Kergesd az őrületbe a farkaddal és akkor ne aggódj még a szájába is veszi.
Egy 16 éves lányt csak olyan értelemben tud az őrületbe kergetni a farkával, hogy halálra rémül.
Szerintem a legjobb az őszinte beszéd. Mond meg neki, hogy neki is jólesik az ujjazás, neked is jólesne, ha kezelésbe venné a családi ékszeredet...Ha nem, akkor Te se ujjazd őt. Előbb vagy utóbb kíváni fogja és ő fog kezdeményezni :D
25/N
Ugyan lányok. Nem úgy értettem ahogy ti. Én is nehezen álltam rá, de végül az segített hogy iszonyatosan kívántam a párom. Az nem segített hogy kérlelt hogy na légyszi se az hogy az arcomba tolta hogy barátkozottatok...
Úgy értettem hogy érje el, hogy kívánja és fokozatosan haladhatnak utána. Mi például eleinte ruhában pettingeltünk és ahogy hozzám tolta, az valami eszméletlen volt.
Fokozatosan kell haladni de mindig a vágy kell legyen a motiváció, másként kényszer lesz és naná hogy nem fogja akarni.
Beszélgessétek sokat hogy mi hogy jó és akkor talán nem fog félni.
Tudom, hogy ez most önzően hangzik, de igenis éhesztetni kell a lányt, ahhoz hogy vágyjon arra hogy csináljon veled valamit.Mert ha egy lány éhezik, akkor jön elő belőle az igazi vadállat, ösztön :) Ennek érdekében csökkenteni kelleneaz ujjazás létszámon vagy nem is kellene ujnazni. És wzt előttw megbeszélni, hogy emiatt nem fogod ujjazni, mert így elő jöhet a vágya az iránt, hogy valamit kezdjen veled. Ha jó a kapcsolatotok és őszinték vagytok egymással, akkor ezt megtudjátok beszélni sértődés nélkül.
18/N
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!