Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy vegyem rá a barátnőm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vegyem rá a barátnőm arra hogy kiverje nekem?

Figyelt kérdés
Mind a ketten szüzek vagyunk ,és én nagyon szeretném ha legalább kiverné nekem vagy valahogy kielégitene mert már nagyon felizgat de nem merem mondani nekem mert azt hiszi hogy csak arra kell közben pedig nagyon bele vagyok zúgva,ő engedi hogy ujjazzam de a sexről hallani se akar.Ő 16 én 17 vagyok.
2016. máj. 17. 23:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Csókolózás közben irányítsd a kezét a péniszedhez, csak leesik neki, hogy mit akarsz.
2016. máj. 17. 23:16
 2/13 anonim ***** válasza:
71%

Érd el hogy kívánjon.

Kergesd az őrületbe a farkaddal és akkor ne aggódj még a szájába is veszi.

2016. máj. 17. 23:19
 3/13 anonim ***** válasza:
75%
Az nem így megy feltétlenül, hogy valakit csak úgy őrületbe lehet kergetni egy farokkal elsőre. Én baromi gátlásos voltam, vagyok és 1.5 év kellett mire hozzá bírtam érni a barátom péniszéhez 18 évesen...Szóval nem mindenkinek megy egyszerűen. Elég valószínű hogy a barátnőd nem ilyen defektes mint én, de ne erőltesd túlzottan, mert az csak ront a helyzeten.
2016. máj. 17. 23:24
 4/13 Pszt! ***** válasza:
48%

Egy 16 éves lányt csak olyan értelemben tud az őrületbe kergetni a farkával, hogy halálra rémül.

Szerintem a legjobb az őszinte beszéd. Mond meg neki, hogy neki is jólesik az ujjazás, neked is jólesne, ha kezelésbe venné a családi ékszeredet...Ha nem, akkor Te se ujjazd őt. Előbb vagy utóbb kíváni fogja és ő fog kezdeményezni :D

25/N

2016. máj. 17. 23:24
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan lányok. Nem úgy értettem ahogy ti. Én is nehezen álltam rá, de végül az segített hogy iszonyatosan kívántam a párom. Az nem segített hogy kérlelt hogy na légyszi se az hogy az arcomba tolta hogy barátkozottatok...

Úgy értettem hogy érje el, hogy kívánja és fokozatosan haladhatnak utána. Mi például eleinte ruhában pettingeltünk és ahogy hozzám tolta, az valami eszméletlen volt.

Fokozatosan kell haladni de mindig a vágy kell legyen a motiváció, másként kényszer lesz és naná hogy nem fogja akarni.

Beszélgessétek sokat hogy mi hogy jó és akkor talán nem fog félni.

2016. máj. 17. 23:29
 6/13 anonim ***** válasza:
41%
mikor már áll a bré,előveszed és odaadod a kezébe.
2016. máj. 17. 23:40
 7/13 A kérdező kommentje:
köszi a gyors válaszokat,és amugy volt már valami de az buliban volt és nem voltunk valami jozanok,és benyult a gatyámba és elkezdett játszani a golyókkal :'D de azota nem csinálta
2016. máj. 18. 00:19
 8/13 anonim ***** válasza:
Ilyenre ne kérd még! Mindennek eljön az ideje! Ha elő állsz nwki ezzel akkor tényleg az fogja hinni csak kielégülni azeretnél általa.
2016. máj. 18. 02:22
 9/13 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy ez most önzően hangzik, de igenis éhesztetni kell a lányt, ahhoz hogy vágyjon arra hogy csináljon veled valamit.Mert ha egy lány éhezik, akkor jön elő belőle az igazi vadállat, ösztön :) Ennek érdekében csökkenteni kelleneaz ujjazás létszámon vagy nem is kellene ujnazni. És wzt előttw megbeszélni, hogy emiatt nem fogod ujjazni, mert így elő jöhet a vágya az iránt, hogy valamit kezdjen veled. Ha jó a kapcsolatotok és őszinték vagytok egymással, akkor ezt megtudjátok beszélni sértődés nélkül.

18/N

2016. máj. 18. 07:23
 10/13 anonim ***** válasza:
Több oka lehet, de ne "kényszerítsd". Azon a benyulos bulin, nem érte valami sokhatás, pl.túl szőrös zacskó?
2016. máj. 18. 07:34
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!