Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ettől feláll? Ilyenkor Nektek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ettől feláll? Ilyenkor Nektek bejön ez a lány?

Figyelt kérdés

Ha egy nagyon sexy lany sétál el elotettek es Ti végig nezitek a fenekét Ami Persze formás, es miután el sétált utána is figyeltek, akkor mar áll?

Kort is írjatok

2016. máj. 17. 19:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Látványtól nem áll fel.
2016. máj. 17. 20:02
 2/7 anonim ***** válasza:
Ennyire nem vagyok kanos. Megnézem és tovább megyek.
2016. máj. 17. 20:03
 3/7 anonim ***** válasza:
Te is irhatnád a korodat. Ez olyan 10 éves kisgyerek szintü kérdés.
2016. máj. 17. 20:03
 4/7 anonim ***** válasza:

Páromnak a széltől is feláll néha úgy érzem. :D

De szerencsére csak én voltam rá ilyen hatással eddig. :)

Csak rámosolygok és már áll. Kérdezem mitől? Mindig azt mondja tőled. Persze gondolom ilyenkor már gondolatban tovább képzelte a helyzetet. :)

2016. máj. 17. 20:04
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát ha épp követem vagy ilyenek akkor fel, sőt van hogy el is lövöm magam a gatyámba, de ez elég ritka, sajnos. Pedig 1-1 ilyen nő már jobb lenne, mint azok akikkel voltam...
2016. máj. 17. 20:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Utcán nem szokott, de volt olyan, hogy a buszon ültem, nagy volt a tömeg, és egy lány cicanadrágban, tökéletes fenékkel pont előttem állt. Na, akkor nagyon. Ráadásul vizsgáról jöttem, szóval szövetnadrág volt rajtam... 😀
2016. máj. 17. 20:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát ennyiből azért még nem!
2016. máj. 18. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!