Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ettől feláll? Ilyenkor Nektek bejön ez a lány?
Figyelt kérdés
Ha egy nagyon sexy lany sétál el elotettek es Ti végig nezitek a fenekét Ami Persze formás, es miután el sétált utána is figyeltek, akkor mar áll?
Kort is írjatok
2016. máj. 17. 19:58
2/7 anonim válasza:
Ennyire nem vagyok kanos. Megnézem és tovább megyek.
3/7 anonim válasza:
Te is irhatnád a korodat. Ez olyan 10 éves kisgyerek szintü kérdés.
4/7 anonim válasza:
Páromnak a széltől is feláll néha úgy érzem. :D
De szerencsére csak én voltam rá ilyen hatással eddig. :)
Csak rámosolygok és már áll. Kérdezem mitől? Mindig azt mondja tőled. Persze gondolom ilyenkor már gondolatban tovább képzelte a helyzetet. :)
5/7 anonim válasza:
Hát ha épp követem vagy ilyenek akkor fel, sőt van hogy el is lövöm magam a gatyámba, de ez elég ritka, sajnos. Pedig 1-1 ilyen nő már jobb lenne, mint azok akikkel voltam...
6/7 anonim válasza:
Utcán nem szokott, de volt olyan, hogy a buszon ültem, nagy volt a tömeg, és egy lány cicanadrágban, tökéletes fenékkel pont előttem állt. Na, akkor nagyon. Ráadásul vizsgáról jöttem, szóval szövetnadrág volt rajtam... 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!