Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy srácnak feláll a farka egy csajra akkor az jelentheti azt, hogy bejön neki a lány, akkor is ha az amúgy nem olyan szép?
Ha a "bejön" alatt azt érted, hogy "erre az alkalomra jobb nem jutott, így ez a lyuk is jó lesz", akkor igen. Egy nem szép lány is bejön nekik.
Ha a srác ismétli a dolgot, akkor sem biztos, hogy külsőre van rámozdulva, inkább a csaj technikája olyan, ami feledteti a külsőt.
még mindig jobb
mintha áll
és
amikor levetkőzöl lekonyul
Nem tudunk mindent agyilag kontrollálni....és pont ez a szép az egészben. Állhat előtted bármilyen bombázó Nő, ha szexuálisan egy cseppet sem gerjedsz rá....teljesen felesleges erőltetni.
Volt olyan barátnőm akivel fénykép alapján soha nem jöttem volna össze, de amikor először találkoztunk már azonnal állt a cerka. Imádtam vele lenni,mert bármikor bárhol tudtunk szexelni és mindig működött, nagyon jó volt. Sajnos idővel szétmentünk....
Azóta sem találkoztam olyan Nővel aki olyan hatást váltott volna ki belőlem....sajnos.
nézd meg az állatokat
a kutyák is ráugranak bármejikre amejik hagyja magát
te most hagyod magad vagy nem
ez itt a kérdés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!