Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Cikis sex storyk?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cikis sex storyk?

Figyelt kérdés
Valami olyan ami már meg tortént veletek sex kozben :D és viccesnek vagy cikinek találtátok

2016. máj. 16. 19:27
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
96%

egyszer elröhögtem magam szex közben... Rendes misszionárius pozban voltunk egymással szemeztünk közben én meg elfelejtettem levegőt venni vagy nem tudom mert bent tartottam és egyben fujtam ki amitöl mindketten elröhögtük magunkat...

nem cikis meg semmi de igy utolag jot nevetek azon hogy elfelejtettem levegőt venni :D

2016. máj. 16. 19:29
 2/23 anonim ***** válasza:
93%
ránk nyitott egy haverom
2016. máj. 16. 19:30
 3/23 A kérdező kommentje:
1es akkor belemerultetek a dologba :D
2016. máj. 16. 19:32
 4/23 anonim ***** válasza:
szó szerint belemerültem... tövig... :D
2016. máj. 16. 19:34
 5/23 anonim ***** válasza:
93%
Nem szex volt ugyan, csak petting, ami közben a pasit véletlenül más férfi néven szólítottam. Nagyon elkezdten nevetni, hogy ilyen nincs és ez sem segített a helyzeten. 😃
2016. máj. 16. 19:38
 6/23 anonim ***** válasza:

Benyitott az ocsem, mikozben a baratom oralisan elegitett ki

Ez mar kb fel eve volt, de meg mindig kinos, nem hozta szoba szerencsere

2016. máj. 16. 19:41
 7/23 anonim ***** válasza:
96%
Parommal kicsit hevesebbek voltunk, es ugy gondolta, hogy felrak az ablakparkanyra es ugy folytatjuk. Na igen, a hiba ott csuszott a szamitasba, hogy a radiator tetejere "dobott" ra, es nem eleg, hogy forro volt, meg felig ki is szakadt a falbol. :D
2016. máj. 16. 19:45
 8/23 anonim ***** válasza:
Hevesen szexeltünk a volt barátnőmmel, és mikor kicsúszott belőle a péniszem, a lyuk helyett a combjába nyomtam. Mit ne mondjak, eléggé fájt. :-D
2016. máj. 16. 19:49
 9/23 anonim ***** válasza:
93%

Levegőt pumpált a hüvelyembe, ami aktus végén kijött olyan hang formájában mint a szellentés, én meg röhögve bizonygattam neki, hogy ez nem puki.

Na meg amikor nyalt és böfiznie kellett volna, hallottam ahogy visszanyomja a torkában, én meg elröhögtem magam, aztán ő is. :D

2016. máj. 16. 19:57
 10/23 anonim ***** válasza:
95%

Egyedül voltunk itthon az exemmel, ő jó hangos volt szex közben mindig, na meg jó sokáig csináltuk. Amikor elment (mármint haza :D), akkor láttam, hogy van a házban egy zacskónyi valami, ami nem volt ott, mikor elkezdtük a dolgot. Amikor hazajöttek a szüleim, megkérdeztem, és kiderült, hogy anyukám egyik ismerőse hozott neki valamit. A szobám a bejárati ajtó mellett van. Nyitva volt a kapu, és beengedte magát a nő; hogy meddig maradt, és mennyit hallott, azt nem tudom... :D

Meg rengeteg ilyen hülyeségünk volt.

2016. máj. 16. 20:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!