Cikis storyk érettségin?

Figyelt kérdés

Minden ilyen fura történet érdekelne, beégések..stb..(nem vagyok morbid vagy kárörvendő!)csak egyszerűen a legdurvább érettségi történetek érdekelnének.

Pl: nálunk a vizsgaelnök az egyik vizsga napján vonattal érekezett és rosszul lépett le, eltört az egyik lába, kórházba került...csúszott a viszga:D

Vagy olyat is halottam még hogy valaki tételhúzás után megbotlott véletlenül és beverte az orrát , vérzett neki rendesen..a vizsgaelnök még mondta is h ennyi vért az érettségin még nem látott:s

Ha tudtok vagy halottatok ilyen példákat megoszthatjátok itt mindnekivel:)És a következő évre mindnekinek balszerencsementes vizsgázást kívánok!

2011. júl. 6. 10:55
 1/10 anonim ***** válasza:
Egy tanárnőm a reggeli vizsgázóknak nem rakott ki minden tételt, dél körül az elnök kihívta, hogy akkor talán ki kéne rakni az összeset.
2011. júl. 6. 12:00
 2/10 anonim ***** válasza:
Angol szituáció: barátom születésnapjára partit kellett szervezni, vizsgáztató kérdezi, hogy mikorra szeretnék asztalt foglalni: tegnap estére:D
2011. júl. 6. 12:29
 3/10 A kérdező kommentje:
:D az jó lehetett:)Elsőnek: Akkor a délutániak szívtak rendesen xD
2011. júl. 6. 13:04
 4/10 anonim ***** válasza:

Előrehozott érettségizők voltak velünk és az egyik srác Japán gazdaságát húzta földrajzból... :D Hát elég érdekesen adta elő, valahogy így: "A japánok nagyon sokan vannak, és eléggé hasonlítanak egymásra... A gazdasági helyzetükről annyit, hogy precízek mindenben és szeretik a rizst! :D Most már lehet kérdezni nyugodtan! :)" xD Az igazgatónő viccesen mondta a földrajztanárnak, hogy gyere, kérdezzünk a fiatalembertől valamit... xD

Történelem kisérettségin (10. évvége) az egyik srác annyira sík hülye volt mindenből, hogy nem tudott meg sem mukkanni. A tanár mondta, hogy súgjak neki, elmondtam 3 mondatot, erre ő "Ezt mindet? :D" és a tanár már az asztalt fejelgette xD Utána új tételt húzott, a térképről le kellett volna olvasni a felfedezők nevét, erre a folyó meg az óceán nevét olvasta fel... xD Meg volt egy tétele, a "Jagelló kor", a tanár már nem tudta, mit kérdezzen, erre egy egyszerű kérdés: "Ebben a korban a Jagelló-család uralkodott?" A fiú azt hitte beugratós kérdés és rávágta, hogy nem... xDD

A rendes érettséginken pedig az elnökünk talán b.zi volt... xD Mikor kiderült 2-3 héttel az írásbeli előtt, akkor néhány vicces kedvű fiú azzal szívatta az osztályfőnököt, hogy "kitűnő érettségi bizim lesz..." :D Meg ilyeneket mondtak: "így sem kapott még senki ötös matek érettségit..." xDDD Meg ilyeneket: "Na, matekból nem szóbelizek, de a számat fogom használni... :D" xDDD

Meg mielőtt bementünk szóbelizni, akkor már ott sorakoztunk az ajtó előtt... Az egyik "gyerekgyilkos" tanárnő kijön és beszól mellettem a srácnak: "(név), a szemedből látom, hogy semmit sem tudsz! Meg fogsz bukni!" A gyerek 5 perc múlva ment szóbelizni... xD Kb. így ment be: "Az a b.dös k.va biztos meg fog buktatni, hogy ...." :S :D

Azt hiszem ennyi, de lehet, hogy jut még eszembe! :D

2011. júl. 6. 13:13
 5/10 vurugya béla ***** válasza:
100%

"Juhász Gyula Tanár úr kérem című versét Arany János fordította."

-Ki volt az első magyar király?

-Igazságos Mátyás király!

2011. júl. 6. 14:32
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

A tegnap esti asztalfoglalásos vagyok, eszembe jutott még egy.

Egy osztálytársam - agyhalott - és műtőssegéd akar lenni, hát, ha engem valaha is műtenek, rajtam ő ne segítsen. Mindegy. Szóval, ő kihúzta a magyar tételt, József Attila szerelmi költészetét és a kommunikációt nyelvtanból. A nyelvtani részhez egy samponreklám volt a "gondolatébresztő". Fél óra gondolkodási idő letelt, osztálytársam felállt, magabiztosan odaül a bizottság elé, kezdi a nyelvtannal:

Hát, ööö, izé, véleményem szerint, én azt írtam ide, hogy szerintem a kód az a vonalkód. Na, itt már hasalt mindenki, a vizsgaelnök, a jegyző az ighelyettes felkapta a fejét, de végül is, a tanár kisegítette. Elmondta a nyelvtant, rátértek - volna - az irodalomra...

Mondta neki a tanár, hogy most nézzük az irodalom tételt, ő arról persze nem írt semmit, fél órát elszenvedett a

vonalkódon, de végülis, meglett neki, kegyelem 20%-kal...

Földrajz: mi okozza az apály-dagály jelenséget? Nem tudta. Kérdezi tőle a tanár, melyik a Föld kísérője? Erre ő: megvan, a Nap:D

Másik osztálytársam, reformációt húzta: huszita mozgalom: itáliai hadjárat...

Ezek csak a kirívó esetek voltak, de azért nevettem sokat, amíg bent voltam:)

2011. júl. 6. 20:48
 7/10 A kérdező kommentje:
Uhhhhh...ez durva, a Japános is, meg a Jagellós is xDxD
2011. júl. 7. 11:53
 8/10 A kérdező kommentje:
:D:D Ez a samponos is..hát ez nagyon nagy!!. Nálunk csak ennyi volt amit a kérdésben leírtam "kitűnő" eset, de ilyenket..álmomban sem gondoltam volna!Én is pont akommunikációt húztam de állíthatom a samponoknak sem a vonalkodóknak oda nincs köze..fuh hát ez nagy még most is nevetek. Mentek a felpontozások!
2011. júl. 7. 11:58
 9/10 anonim válasza:
Az én nagyon ciki sztorim a középszintű magyar érettségivel kapcsolatos és az idén történt.A minket érettségiztető tanár úrnak ez volt az első és talán ez is lehet az egész oka. Előzmények: a tanár úr mindenkivel nagyon lekezelően viselkedett és igen csak éreztette velünk, hogy kit utál és kit nem, ráadásul egész évben mondogatta, hogy rossz lesz az érettségink. Érettségin két osztály írásbali dolgozatát javította ki, és a több, mint 60 emberből csak 2-nek lett az írásbelije 80% feletti. A többieknek pedig elég gyenge lett. Én is a gyengék között voltam, annak ellenére, hogy mindig is 5s voltam magyarból, minden kötelezőt becsületesen elolvastam, és megcsináltam. így az írásbelin kemény 58%-ot értem el! Az első fele, a szövegértés 32 pont lett, a szövegalkotás része pedig éppen, hogy 2es! Érdekes, hogy az emeltszintű történelem érettségin még tudtam fogalmazni, de a magyaron nem? (Az 76%lett.) A lényeg, hogy 19-en fellebeztük meg, az iskolánkban próbálták eltusolni, senki nem akart vele foglalkozni. És állítólag nem is javították felül az összeset a kérvényezettek közül. Amiben biztos is vagyok, mert aki elvileg felüljavította, az nem is emlékezett arra, hogy az enyémet is látta volna... Viszont a szóbeli mindenkinek kimagaslóan jól sikerült csakis azért, hogy minket felháborodott diákokat elhallgattassanak,és hogy nehogy a médiához forduljunk. Szóval ezért jártam a nyolcosztályos gimnáziumba, ezért kínlódtam annyit, majdnem kítűnő tanuló voltam, és köszönhetően a tanár úrnak a nyolcévi kemény munkámnak annyi, mert a magyar lett volna a felvételi tárgyam, én olyan 85%-kal számoltam 72% helyett. Ráadásul a botrány után a tanár úrnak még volt képe eljönni a bankettünkre, ahol jól is lakott... Szóval szerintem ez egy tényleg ciki sztori! Az iskolának is, és nekünk is!
2011. júl. 12. 21:41
 10/10 A kérdező kommentje:
Az szép! Nálunk nem volt ilyen gond, de igen gyorsan lerendezték h megmutassák a kiadási napon az írásbeli érettségiket, át se tudtuk nézni rendesen, sőt volt akinek elszámolták és saját magának még vagy 15 pontot vett még észre!! Azért jobban is odafigyelhetnének egy ilyen komoly vizsgán, elhiszem h tévedhetnek, meg h sok munka van vele, de vizsga az viszga ,ne végezzenek félmunkát! Remélem később nem lesz ilyen tanárod a tanulmányaid során!
2011. júl. 13. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!