Cikis storyk érettségin?
Minden ilyen fura történet érdekelne, beégések..stb..(nem vagyok morbid vagy kárörvendő!)csak egyszerűen a legdurvább érettségi történetek érdekelnének.
Pl: nálunk a vizsgaelnök az egyik vizsga napján vonattal érekezett és rosszul lépett le, eltört az egyik lába, kórházba került...csúszott a viszga:D
Vagy olyat is halottam még hogy valaki tételhúzás után megbotlott véletlenül és beverte az orrát , vérzett neki rendesen..a vizsgaelnök még mondta is h ennyi vért az érettségin még nem látott:s
Ha tudtok vagy halottatok ilyen példákat megoszthatjátok itt mindnekivel:)És a következő évre mindnekinek balszerencsementes vizsgázást kívánok!
Előrehozott érettségizők voltak velünk és az egyik srác Japán gazdaságát húzta földrajzból... :D Hát elég érdekesen adta elő, valahogy így: "A japánok nagyon sokan vannak, és eléggé hasonlítanak egymásra... A gazdasági helyzetükről annyit, hogy precízek mindenben és szeretik a rizst! :D Most már lehet kérdezni nyugodtan! :)" xD Az igazgatónő viccesen mondta a földrajztanárnak, hogy gyere, kérdezzünk a fiatalembertől valamit... xD
Történelem kisérettségin (10. évvége) az egyik srác annyira sík hülye volt mindenből, hogy nem tudott meg sem mukkanni. A tanár mondta, hogy súgjak neki, elmondtam 3 mondatot, erre ő "Ezt mindet? :D" és a tanár már az asztalt fejelgette xD Utána új tételt húzott, a térképről le kellett volna olvasni a felfedezők nevét, erre a folyó meg az óceán nevét olvasta fel... xD Meg volt egy tétele, a "Jagelló kor", a tanár már nem tudta, mit kérdezzen, erre egy egyszerű kérdés: "Ebben a korban a Jagelló-család uralkodott?" A fiú azt hitte beugratós kérdés és rávágta, hogy nem... xDD
A rendes érettséginken pedig az elnökünk talán b.zi volt... xD Mikor kiderült 2-3 héttel az írásbeli előtt, akkor néhány vicces kedvű fiú azzal szívatta az osztályfőnököt, hogy "kitűnő érettségi bizim lesz..." :D Meg ilyeneket mondtak: "így sem kapott még senki ötös matek érettségit..." xDDD Meg ilyeneket: "Na, matekból nem szóbelizek, de a számat fogom használni... :D" xDDD
Meg mielőtt bementünk szóbelizni, akkor már ott sorakoztunk az ajtó előtt... Az egyik "gyerekgyilkos" tanárnő kijön és beszól mellettem a srácnak: "(név), a szemedből látom, hogy semmit sem tudsz! Meg fogsz bukni!" A gyerek 5 perc múlva ment szóbelizni... xD Kb. így ment be: "Az a b.dös k.va biztos meg fog buktatni, hogy ...." :S :D
Azt hiszem ennyi, de lehet, hogy jut még eszembe! :D
"Juhász Gyula Tanár úr kérem című versét Arany János fordította."
-Ki volt az első magyar király?
-Igazságos Mátyás király!
A tegnap esti asztalfoglalásos vagyok, eszembe jutott még egy.
Egy osztálytársam - agyhalott - és műtőssegéd akar lenni, hát, ha engem valaha is műtenek, rajtam ő ne segítsen. Mindegy. Szóval, ő kihúzta a magyar tételt, József Attila szerelmi költészetét és a kommunikációt nyelvtanból. A nyelvtani részhez egy samponreklám volt a "gondolatébresztő". Fél óra gondolkodási idő letelt, osztálytársam felállt, magabiztosan odaül a bizottság elé, kezdi a nyelvtannal:
Hát, ööö, izé, véleményem szerint, én azt írtam ide, hogy szerintem a kód az a vonalkód. Na, itt már hasalt mindenki, a vizsgaelnök, a jegyző az ighelyettes felkapta a fejét, de végül is, a tanár kisegítette. Elmondta a nyelvtant, rátértek - volna - az irodalomra...
Mondta neki a tanár, hogy most nézzük az irodalom tételt, ő arról persze nem írt semmit, fél órát elszenvedett a
vonalkódon, de végülis, meglett neki, kegyelem 20%-kal...
Földrajz: mi okozza az apály-dagály jelenséget? Nem tudta. Kérdezi tőle a tanár, melyik a Föld kísérője? Erre ő: megvan, a Nap:D
Másik osztálytársam, reformációt húzta: huszita mozgalom: itáliai hadjárat...
Ezek csak a kirívó esetek voltak, de azért nevettem sokat, amíg bent voltam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!