Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is nevetségesen néznek ki a nagyfarkú pasik?
Én is azt mondom, végre valaki…
Bár én férfiként mondom ezt. De egyszerűen felháborító hogy egy szám alapján megítélnek. Én ki vagyok békülve a méretemmel. De ha minden nőnek csak a ló méret kell az kiábrándító. És üdítő látni, hogy van még nő, aki nem így gondolkodik…
Ez nem a társadalmi standard, csak úgy szólok. A nagy pénisz csak azért elterjedt, mert a kisebb méretekkel rendelkező férfiak pszichésen erre próbálják fogni a sikertelenségüket.
A magasság meg tényleg fontos a nőknek de az is csak arányában véve, tehát a lényeg, hogy náluk legyen kb 10-15 centivel magasabb a férfi.
Magyarul nem leszel semennyire sem uniq azzal, hogy megmondod nem a méret a lényeg. Épeszű embernek nem mondasz ezzel újat. Ha meg a pszichéseknek próbálsz segíteni, hú de kedves lányka lehetsz... XD
És abban az esetben ha egy férfival ismerkedsz majd kialakul köztetek a kölcsönös szimpátia és kiderül mikor oda juttok, hogy neki aránytalanul nagy van, akkor mit reagálnál?
Ugyanúgy elküldenéd mint a nagy farok kedvelő nők a kis farkút?
25F 196cm 18cm
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!