Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnömnek bizarr szexualis igenyei vannak? ( kaka fétis )
Figyelt kérdés
Rendkivul beteg dolgokat szokott kerni,amit sajnos egyre nagyobb lelki teherrel tudok ,csak teljesiteni.Probaltam mar vele beszélni erröl,hogy forduljon orvoshoz a problémájával mert igy a szexualis egyuttlet egyre megterhelobb...;De nagyon szeretem es ezert nem szeretnem elhagyni!Nem tudom mi tevo legyek,ha valakinek lenne otlete szivesen fogadom es trollok kimeljenek!2016. máj. 15. 21:03
11/20 anonim válasza:
#10 nekem is írj kérlek, hasonló "gondjaim" vannak
12/20 anonim válasza:
azt lehet tudni kedves 10es mien vendeglatoba dolgoztok?pekseg etterem ?
13/20 anonim válasza:
Nyilván nem árulom el ! Legyen a mi titkunk ;)
14/20 anonim válasza:
Na vendéglátásba se megyek többet wazzeg!!! szarturi!!!!!!!!
15/20 anonim válasza:
Én pontosan ilyen lányt keresek
16/20 anonim válasza:
Hm.. ezt mi is szoktuk.. és sokminden mást is. Tényleg macerás kicsit. Éppen ezért nem olyan gyakori.
Szívesen megismernélek titeket.. A kérdezőt és a válaszadót egyaránt..
17/20 anonim válasza:
Édes istenem,hát mi a jó retkes f@ szom baja van az embereknek?Pedofilok,zoofilok,nekrofilok,sz@ r,hányás és amputációfétisesek stb.És még azt hittem hogy a biszexuális vér- és pisifétises volt barátnőmnél nincs rosszabb.Miért?Őszintén,miért?Amikor valakiből jön a büdös szar,az mi az isten f@ száért vonzó?Az ilyeneket miért nem zárják be vagy valami?
18/20 anonim válasza:
Barátnődet kellene bezárni , veled eggyütt ! vér fétis ?? ilyenkor szamuraj karddal végez önkielégítést ? Bagoly mondja verébnek .... mi legalabb nem morbidkodunk ......
19/20 anonim válasza:
VOLT barátnő.Nem véletlen.Az hogy vért iszik amúgy még mindig kevésbé undorító mint hogy ti SZ@ RT ZABÁLTOK ti emberi hulladékok!
20/20 anonim válasza:
hahahhahhaa azért ne legyél benne annyira biztos , és mi konkrétan nem fogyasztjuk :) azért aki vért iszik az betegebb ! Honnan csapolja ??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!