Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátnömnek bizarr szexualis...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnömnek bizarr szexualis igenyei vannak? ( kaka fétis )

Figyelt kérdés
Rendkivul beteg dolgokat szokott kerni,amit sajnos egyre nagyobb lelki teherrel tudok ,csak teljesiteni.Probaltam mar vele beszélni erröl,hogy forduljon orvoshoz a problémájával mert igy a szexualis egyuttlet egyre megterhelobb...;De nagyon szeretem es ezert nem szeretnem elhagyni!Nem tudom mi tevo legyek,ha valakinek lenne otlete szivesen fogadom es trollok kimeljenek!
2016. máj. 15. 21:03
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Amit kér az nem szex ne intimitás , hanem trauma miatti reagálás . Ezt az esetet is szakemberhez kell vinni .
2016. máj. 15. 21:11
 2/20 anonim ***** válasza:
83%
szia , nem írok privit , mert szerintem sokakat érdekli egy olyan lany véleménye aki szereti. elsőkörben elmondanám hogy olyankor több gyümölcsöt eszek elötte , és sok folyadékot iszom , hogy ne kis golyók hanem lágy legyen . a fürdőszobában csináljuk es a barátom kifejezetten izgatónak találja ahogy nyalja a puncimat , és nézheti közelről ahogy könnyítek magamon .Megenni nem szokta , ahogy azt sok filmben látni ... ám ujjazni szokta a popómat közbe ... Szerintem egyátalán nem elítélendő , kedves kérdező neked azt tanácsolnám , hogy próbalj ráhangolódni , és hidd el élvezni fogod , hogy a barátnőd élvezi . ne tartsd betegnek ez nem betegség !!
2016. máj. 15. 21:20
 3/20 A kérdező kommentje:
koszi szepen a "bizatatst" kedves utolso azt szabad megkerdeznem,hogy mikor ti ossze jottetek a baratoddal akkor o tudott mar a fetisedrol,vagy pedig fokozatosan derult ki hogy te ettol indulsz be?Nallunk ez idokozbe derult ki, mikor mar beleszerettem a lanyba....az elejen meg nallunk is csak ilyen "egyszeru dolgokat csinaltunk"es az meg valamennyire tetszett is, de nalla kicsit betegebb a dolog...sajnos o az a fajta aki szereti meg is enni...es a vizeletemmel szokta...szoval erted...a baratod hogy fogadta mind ezt?regota vagyotk egyutt?mindne nemi egyuttletetek ilyen vagy nallatok a hetkoznapi hancurozas van tobbes szamba es ez csak ilyen alkalmi?nallunk sajnos a normalis keretek kozotti nemi eggyutlet mar teljesen kihalt es ez vette at teljesen a helyet,de van mikor soxor mar ez is keves neki es nem tud kielegulni...ez engem egyre jobban megvisel es nem akar vele orvoshoz menni..nem tudom honann johetet...
2016. máj. 15. 21:28
 4/20 anonim ***** válasza:
76%
Nézd! Ne mondd neki , hogy beteg , és ne is hidd hogy az lenne !! Természetes dolog egyesek a spermától undorodnak , mások ettől .... viszont akik gigára nyelik kétpofára a a spermát azt se visszuk orvoshoz a sajátos szűk látókörünk miatt ! Ha hagyod akkor valószinűleg te is nyitott vagy rá csak nem mered bevallani magadnak se !
2016. máj. 15. 21:32
 5/20 anonim ***** válasza:
Egyébként mindennap nem csináljuk , mert macerás a takarítás és nem hagyhatjuk másnapra :) Dolgozó tisztességes emberek vagyunk késő estig gurizunk a férjemmel...
2016. máj. 15. 21:35
 6/20 A kérdező kommentje:
azt szabad megkerdezni,hogy milyen munka korbe dolgoztok a ferjeddel?valamint csaladba es a barati tarsasagotokba tudjak ezt a fajta perverziotokat?
2016. máj. 15. 21:37
 7/20 anonim ***** válasza:
Vendéglátásban dolgozunk mind a ketten . Tehát tényleg fáradtak vagyunk ehhez mindennap elhiheted ... Nem tudják , ez csak miránk tartozik ...
2016. máj. 15. 21:39
 8/20 A kérdező kommentje:
ha vendeglatasba dolgoztok akkor mondjuk alyanlott nem elmondnai a fonoknek...meg jo hogy itt nevtelenul zajlik....amugy hova valosiak vagytok...sajnos mi nem ismerunk rajtunjk kivul egyetlen ilyen partse...es ha nem vagyok tolakodo ossze ulhetnenk valamikor megismerkedni....
2016. máj. 15. 21:42
 9/20 anonim ***** válasza:
Privátba írtam neked , beszélek a párommal elötte , én benne lennék , de ő picit mufurc néha haha nah gyere privibe :)
2016. máj. 15. 21:45
 10/20 A kérdező kommentje:
ok irtam privit!
2016. máj. 15. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!