Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ribinek számít?
Figyelt kérdés
Ha megesik egy lánnyal egyszer egy buliban, hogy kicsit részegen szexel vagy bármi ilyesmit csinál egy fiúval, amiből aztán nem lesz semmi több, szóval csak egy ilyen egyéjszakás kaland volt, akkor az a lány rögtön Ribinek számít? Vagy ahhoz több ilyen alkalom kell?2016. máj. 15. 18:23
1/11 anonim válasza:
Ha egy lány egyetlen ferde éjszakája ribiségnek számít, akkor a legtöbb fiú oltári nagy szajha.
2/11 anonim válasza:
Igen. Olyan lány amúgy se nagyon van, akivel ez csak egyszer történne meg.
3/11 anonim válasza:
Mit számít mások véleménye? Az én szememben nem, máséban meg igen. De miért fontos ez?
4/11 anonim válasza:
Ezt találtad ki az elöző kérdés alapján? Gratulálok!
5/11 anonim válasza:
Szerintem nem, a te életed, a te döntésed és ne foglalkozz azzal ki mit mond. Sokkal boldogabb életed lesz, ha nem érdekel ki mit gondol.
6/11 anonim válasza:
Szeretem a könnyű lányokat, akik odaadják magukat és tart ameddig tart. mindegy minek hívják őket. elegem van a görcsös kapcsolat hajhászokból.
7/11 anonim válasza:
A hedonistáknak, libsiknek nem, sőt annak 100 után se. A morálisaknak, konzervatívaknak igen, ribinek számít.
8/11 anonim válasza:
#7 morálisak, konzervatívok. ez így egy mondatban egymás mellett? ahahahah
10/11 anonim válasza:
Akivel egyszer megesik, azzal megesik többször is.
A szex már gusztustalan, a csók elmegy, ha normális keretek közt tartja, és nem minden hétvégén minden hülyegyerek belemászik a szájába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!