Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nincs orgazmusom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs orgazmusom?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni, párommal már lassan 5eve vagyunk együtt és ezalatt körülbelül ha 2x elvitt de csak klitorisszal. Viszont rendes hüvelyi orgazmusom meg soha nem volt ez miért lehet? A párommal minden rendben van köztünk nagyon szeretjük egymást külön élünk mindenkitől vannak viták de nem nagyok, és nem értem miért lehet ez... 20/L
2016. máj. 13. 10:58
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

kommunikáció és őszinteség

és ismétlem nem minden nőnek lehet vaginális orgazmusa ...

ha nem ismered a saját tested reakcióid akkor mit vársz a másiktól ?

magadnak is hazudsz

ezzel teszel tönkre mindent

alapszabály addig neki sem lehet amíg neked sincsen

hidd el hamar megtanulja majd h neked mi a jó

(csak halkan jegyzem meg : nem csoda h milf láz van ha a mai csajok ilyenek)

mondom ezt nőként !

2016. máj. 13. 15:00
 22/25 A kérdező kommentje:
Az lenne a legjobb ha ezt meg tudnám beszélni vele, de sajnos mindig témát vált vagy terel. Igaz ezzel magam is becsapott. Viszont annyira jó mikor elkedjuk csak az a baj 3perc nem hiszem hogy nekem elég lenne az orgazmusom felkutatasara. Elojatekot nem szereti max ha 1perc se kézi se szájjal.de őt sem kenyeztethetem így mert nem szereti.
2016. máj. 13. 16:57
 23/25 A kérdező kommentje:
Az becsapom lenne csak telefonról vagyok és néha elírja a szöveget.
2016. máj. 13. 16:58
 24/25 anonim ***** válasza:
5év ,és 3perc? Azt hiszem nincs miről beszélni...vagy megbeszélitek,vagy viszlát. Így érthető hogy nem tud kielégíteni. Az meg hogy nem szereti kézzel ,szájjal nonszensz..
2016. máj. 13. 17:31
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Kerdezo, ez ugye csak egy rossz vicc? Kerlek, mondd hogy nem komoly es csak troll vagy, mert nem akarom elhinni hogy ekkora szexualis analfabetaknak ennyire nulla, nem letezo szexualis kulturaval rendelkezo balfarkaknak ilyen kedves lanyok jutnak mint te... es ezt nokent irom neked. Borzaszto. Nem tudtam, hogy hangosan felrohogjek-e vagy felsirjak, mikor ezt a harom perc dolgot irtad. 3 perc es utana megkerdezi hogy jo volt? Elmentel-e? Hat, ki vagyok akadva. Nem akarom elhinni, ne haragudj, ez borzaszto szanalmas. Ez nem szexualis elet, szeretkezes meg plane nem. Ez 3 perces urites a pasi reszerol, akinek fogalma sincsen ugy magarol a noi testrol. Elhiszem hogy szereted (bar nem tudom miert), de az elso rendes szexualis elmenyednel, amikor izzadtan pihegsz majd az otodik orgazmus utan a pasi mellett, ugy megbanod majd hogy egy masodpercre is beengedted az agyba ezt a pancsert, hogy nagyon. Kerdezo, legyszi gondolkozz el nagyon! Tenyleg rendes lanynak tunsz es felhaborito olvasni hogy ilyen balfarok mellett te erolkodsz.
2016. máj. 13. 17:52
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!