Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nincs orgazmusom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs orgazmusom?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni, párommal már lassan 5eve vagyunk együtt és ezalatt körülbelül ha 2x elvitt de csak klitorisszal. Viszont rendes hüvelyi orgazmusom meg soha nem volt ez miért lehet? A párommal minden rendben van köztünk nagyon szeretjük egymást külön élünk mindenkitől vannak viták de nem nagyok, és nem értem miért lehet ez... 20/L
2016. máj. 13. 10:58
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:

Hogy lehet minden rendben ha 5 év alatt kétszer elégített ki? Gondolkozzál már!

Értem én, hogy első nagy tini szerelem, meg ő vette el a szüzességed, de vagy oltári nagy pancser a srác, vagy messze nincs rendben semmi, hogy ezt 5 év után itt kell megkérdezned, nem pedig vele megbeszélni...

Nyomkodjátok a minuszt...

2016. máj. 13. 11:01
 2/25 anonim ***** válasza:

15 eves korod ota egyutt vagytok? Gratulalok!

Ritka manapsag az ilyen. Figyeljetek jobban egymasra. Az igenyeidet nem megfeleloen tudatod vele. Ha csak nincs valamilyen orvosi oka, hogy te ot ev alatt voltal 2-szer kielegitve, akkor egy kicsit le kellene lassulnotok.

2016. máj. 13. 11:01
 3/25 anonim ***** válasza:
Persze.... 5év alatt nem zavarta őt se és téged sem, hogy nincs is orgazmusod....
2016. máj. 13. 11:03
 4/25 anonim ***** válasza:
100%

Nincs valami nagy osszehasonlitasi alapja a lanynak.

En inkabb tamogatom, hogy megoldast probal talalni, nem egybol a szomszed rudira ugrik.

2016. máj. 13. 11:06
 5/25 anonim ***** válasza:

hmm..

lehet h soha nem lesz hüvelyi orgazmusod

sima anatómiai okok miatt ...

de azért az durva h 5 év alatt nem volt képes legalább csiklón elélveztetni téged minden alkalommal

1. maszturbálj - ismerd meg a tested és tudd mi esik jól

2. ha ez megvan mutasd meg a párodnak h neked mi a jó

3. a párod gyakoroljon rajtad sokat

4. segíts neki irányítsd

2016. máj. 13. 11:26
 6/25 anonim ***** válasza:
4-es, az a baj az ilyen lánnyal, hogy erre nem fog valószínűleg megoldást találni (reméljük mégis) és majd egyszer rászánja magát a szomszéd rudira, de mivel kapcsolatfüggő ezért félredugások sorozata lesz belőle
2016. máj. 13. 11:26
 7/25 A kérdező kommentje:
Hát neki is én voltam az első, volt hogy megjatszottam de csak azért hogy ne sertodjon meg. Mert ha mondtam neki valamit szex téren besértődött hogy ő szar hozzám meg keressek mást... És nekem az első az ő boldogsága. Csak szeretnék valami olyan tanacsot amivel lehet hüvelyi orgazmusom. Köszi
2016. máj. 13. 11:27
 8/25 A kérdező kommentje:
De ha nem hát nem, nem fogok bele halni ha nem lesz orgazmusom. Max csikló ritkán. Ennyivel is be érem mert fontosabb a párom mint bárki más a világon, és soha egy pillanatra nem gondoltam arra h máshoz menjek emiatt. És nem is kell rajta kívül más.
2016. máj. 13. 11:33
 9/25 anonim ***** válasza:

MINDKETTOTOK BOLDOGSAGA FONTOS!

A kapcsolatbol 10 ev mulva semmi nem lesz, ha csak arra hasznal, hogy kielegitse magat veled es te elhanyagolva erzed magad. Nalatok a problema az, hogy nem kommunikaltok megfeleloen!

Ha mindketten szeretitek egymast, akkor mindketten tesztek egymas boldogsagaert. Ahogy az evek mulnak egyre tobb problematok lesz.

Ha a parod nem is tudja, hogy baj van, akkor hogyan jarjod a kedvedben???

2016. máj. 13. 11:33
 10/25 A kérdező kommentje:
Ez igaz. Rá kell szánnom magam hogy le üljünk megbeszelni. Csak az a baj hogy ritkán tudunk leulni beszélgetni vagyis este max az ágyban alvás előtt és ő kB fél álomban van, mert ha haza jön melóból sokat gepezik de nem zavar csak ritkán tudunk emiatt beszélni.
2016. máj. 13. 11:42
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!