Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek létezik olyan,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezik olyan, hogy "demiszexuális"?

Figyelt kérdés
Ez azt jelenti, hogy csak akkor érez valaki szexuális érzéseket valaki más iránt, ha előtte érzelmi kapcsolatba került vele pl. szerelmes belé.

2016. ápr. 20. 13:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
Érzelmekből beszélsz és nem tudod objektívan látni a dolgokat. Nekem is megvan a magam életfelfogása, a magam gondolatai a fontos dolgokról, a világnézetem, de kibírok ebből szakadni. Te nem, hiszen te a másik oldalt, aki nem ért veled egyet hülyének mondod. Bennem is kavarognak néha ilyen érzelmi gondolatok, de te liberálisként sokkal kevésbé vagy elfogadó más emberekkel ez alapján, mint én konzervatívabb emberként.
2016. ápr. 21. 12:18
 12/13 A kérdező kommentje:

Vannak a világon legitim és illegitim nézetek. Azok illegitimek és semmi körülmények között nem elfogadhatóak, amik emberellenesek és diszkriminatívak.

A hagyományos konzervatív muszlimok nézeteivel például semmi baj nincsen. Európai szemmel erősen illiberálisak, de egy teljesen elfogadható miénktől különböző társadalmi rend, egy másik kultúra.

De ott van pl. az ISIS, akik terroristák és halomra gyilkolnak embereket. Az ő nézeteik már semmilyen körülmények között nem elfogadhatóak.

A emberiségnek durván a fele nő. Aki szándékosan aláássa a feminizmust az tagadja, hogy még a mai világban is diszkriminálják a nőket, még a legfejlettebb országokban is, aki pedig "férfijogi mozgalmat" indít, az csúfot űz a feminizmus és a nők egyenlőségi harcainak több, mint 100 éves történelméből. Főleg, ha utánaolvasunk és rájövünk, hogy a legtöbb ilyen férfijogi aktivista azért vallja ezt az ideológiát, mert meg akarja vonni a nőknől a szabad párválasztás jogát, hogy több szexhez jusson.

Ez már önmagában egy felháborító álláspont, de a return of kings nevű oldal vezetője, Roosh V, erre még egy fokkal rátesz és konkrétan azt vallja, hogyha egy pár összeházasodik, akkor a férfi a magánterületén bármikor elkaphassa a feleségét és megerőszakolhassa.

2016. ápr. 21. 13:04
 13/13 anonim ***** válasza:
Persze hogy létezik! Én mondjuk speciel nem vagyok demiszexuális ("csak" demiromantikus)
2019. júl. 3. 01:11
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!