Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szűz lányoknak legtöbbször még "borotvaszűz" a puncija?
Nem értem miért lennék feminista, mert nem borotválom a puncimat...
Rövidre vágom és így tökéletes nekem, meg a pasimnak is.
Milyen szőrvita lett ebből... :D
Pedig a borotvált a legjobb elhihetitek, még a 40-es nőknél is az a legjobb! :)
A rövidre vágott, fazonpunci sem megvetendő, meg amúgy egyik sem az, nem kell megsértődni senkinek! Igaz, én imádom nyalni is, talán ezért látom így.
Pusszancs! :)
43F
En nem tudom, ti nem kommunikaltok egymassal? Mindig megbeszel(t)em az aktualis partnerrel, ki hogyan szereti, es osszeegyeztetjuk az igenyeinket, mint ket felnott ember. Akkor is, ha csupan alkalmi viszonyrol volt szo.
Bar olyat nem csinalok, hogy buliban szedek ossze valakit, es durr bele. De olyankor meg nem mindegy, hogy szoros-e vagy nem? Ilyen helyzetekben nem lehetnek elvarasai senkinek. :D
Én borotvált voltam, a rokonságban a két unokahúgom szintén (100% hogy szüzek). A suliban a lányok nagy része ugyancsak borotvált, de arról nincs megbízható adat, kik voltak közülük szüzek.
Amúgy mi köze van a szüzességnek a szőrhöz? Attól még, hogy nincs barátja nem borotválhatja magát önszántából senki?
26L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!