Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A szűz lányoknak legtöbbször...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szűz lányoknak legtöbbször még "borotvaszűz" a puncija?

Figyelt kérdés

2016. jan. 29. 11:49
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
77%

Nem értem miért lennék feminista, mert nem borotválom a puncimat...

Rövidre vágom és így tökéletes nekem, meg a pasimnak is.

2016. jan. 29. 12:25
 12/21 anonim válasza:
100%
Azèrt a mèrtèk sem mindegy egy kis ritkás selymes az alig èszrevehető, egy közepes mèg tud dekoratív lenni, de milyen a tietek attól is függ..
2016. jan. 29. 12:34
 13/21 anonim ***** válasza:
91%

Milyen szőrvita lett ebből... :D

Pedig a borotvált a legjobb elhihetitek, még a 40-es nőknél is az a legjobb! :)

A rövidre vágott, fazonpunci sem megvetendő, meg amúgy egyik sem az, nem kell megsértődni senkinek! Igaz, én imádom nyalni is, talán ezért látom így.

Pusszancs! :)

43F

2016. jan. 29. 13:38
 14/21 anonim ***** válasza:
Lehet! De nem igazán lényeges! A szőrös punci gyönyörű!
2016. jan. 29. 15:21
 15/21 anonim ***** válasza:
37%
Voltam szűz lánnyal akinél dzsungel volt, undorító mondhatom. El is vette a kedvemet.
2016. jan. 29. 16:16
 16/21 anonim ***** válasza:
Szerintem nem undorító, csak ha mondjuk ritkán fürdik. De remélem ilyen nefügyéle lányokkal nem kerülök össze intim helyzetbe.
2016. jan. 29. 17:36
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

En nem tudom, ti nem kommunikaltok egymassal? Mindig megbeszel(t)em az aktualis partnerrel, ki hogyan szereti, es osszeegyeztetjuk az igenyeinket, mint ket felnott ember. Akkor is, ha csupan alkalmi viszonyrol volt szo.

Bar olyat nem csinalok, hogy buliban szedek ossze valakit, es durr bele. De olyankor meg nem mindegy, hogy szoros-e vagy nem? Ilyen helyzetekben nem lehetnek elvarasai senkinek. :D

2016. jan. 29. 21:21
 18/21 anonim ***** válasza:
#4 voltam, ha szamit. 23N
2016. jan. 29. 21:22
 19/21 anonim válasza:
100%
hát én annak ellenére ,hogy szuz vagyok még rendebe tartom magamat engem zavar a szőr :D
2016. jan. 30. 15:04
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Én borotvált voltam, a rokonságban a két unokahúgom szintén (100% hogy szüzek). A suliban a lányok nagy része ugyancsak borotvált, de arról nincs megbízható adat, kik voltak közülük szüzek.

Amúgy mi köze van a szüzességnek a szőrhöz? Attól még, hogy nincs barátja nem borotválhatja magát önszántából senki?

26L

2016. febr. 6. 11:07
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!