Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szűz lányoknak legtöbbször még "borotvaszűz" a puncija?
Figyelt kérdés
2016. jan. 29. 11:49
2/21 anonim válasza:
ma már kizártnak tartom..
pedig baromság...
3/21 anonim válasza:
Nekem az volt, csak a pasi bepicsogott, hogy borotváljam le. pfff
4/21 anonim válasza:
Nekem az volt. Egyaltalan nem zavart.
5/21 anonim válasza:
Általába nem.
14 voltam amikor megujjaztam a 13! éves csajomat. Ennek 12 éve. A kiscsaj borotválva volt. És tuti szűz volt :)
A 3. válaszoló meg remélem leborotválta miután a barátja szóvátette.
6/21 anonim válasza:
Jó kis szőrös szűz punci...ejha. :P
7/21 anonim válasza:
5: Nem mintha bármi közöd lenne hozzá, de leborotváltam. De felnőttként már hülye lennék borotválni.
8/21 anonim válasza:
#5 én meg remélem ezután csak szőrössel lesz dolgod és elhajt a g*cibe ha borotválást említesz!
9/21 anonim válasza:
Nyugi lányok. Nem tudtam, hogy itt ennyi szőrös feminista van. Elnézést ha valakinek a szőrös lelkébe gázoltam. :D
10/21 anonim válasza:
Nekem az volt. Csak a szélét borotváltam, ha nagy ritkán strandra mentem. Most meg azzal is szenvedhetek. (Jó, a pasim nem hisztizik emiatt, de ha azt akarom, hogy kinyaljon, le kell szednem, bár aztán neki is szőrös a nemi szerve...)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!