Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 30eves agyok es meg sosem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30eves agyok es meg sosem elegitett ki ferfi. Pedig mar sok partnerem volt. Maszturbalassal sikerul, de csak a csiklonal. Vajon frigid lennek? Erdemes meg probalkoznom?

Figyelt kérdés
kellemetlen hogy mindig hoppon maradok ezert nem is kivanom a szexet.
2008. szept. 16. 14:27
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha maszturbációval sikerült, akkor biztosan nem vagy "frigid." Volt orgazmusod, és a klitorális orgazmus is orgazmus! Freudista beidegződés, hogy "rangsor" van az orgazmusok fajtái között. Van, akinek a klitorális nagyobbat is "robban", mit a hüvelyi. (Én egyébként kételkedek abban, hogy létezik olyan, hogy frigiditás.)

Persze, hogy érdemes próbálkoznod! Fontos a szenvedélyes előjáték, és a pozíció megfelelő választása - a pasi simogassa egyidejűleg a csiklódat, vagy igyekezz úgy helyezkedni, hogy a csiklód "dörzsölődjön" a pasid testéhez, válassz egy megfelelő szöget, és mozogj rá! Tudom, szar érzés "hoppon maradni", de ha mégis ez történik, ne keseredj el, hanem mondd a pasidnak, hogy közvetlen az aktus befejeződése után nyaljon ki, és/vagy elégítsen ki kézzel. Ha fontos vagy neki, megteszi. Sok férfiban egyébként van olyan jellegű férfiúi büszkeség, hogy ő aztán nem hagyja a nőt kielégítetlenül! :)

És kellő odafigyelés esetén egyszer úgy meg fog jönni a "sima" aktustól is az orgazmus, hogy magad is megijedsz! :)

Volt itt is sok kérdés az orgazmusról, ahova sok tanácsot írtunk, olvasgass itt is a tüöbbi válasz között!

2008. szept. 16. 14:48
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Biztosan nem vagy frigid..a pasi próbálja meg a szájával,nyelvével elöször, aztán meg óvatosan "bele"..

nehéz igy szöveggel, de ne légy szomorú! Próbálj ki - ha lehet - egy jó méretes nagymakkú farkat..!

Laci

2008. szept. 16. 15:29
 3/8 anonim válasza:
100%
Volt régen egy barátnőm, aki hasonló cipőben járt. Élvezte a szexet, be is volt indulva, nem is akárhogy művelte, de elmenni csak akkor tudott, ha külön arra játszottunk (kézzel, szájjal,stb). Teljesen rááltunk arra, hogy miután nekem meg volt a tuti, vele foglalkoztam. Mire elment, én is újra begőzöltem, és megint egymásnak estünk. Mondanom sem kell, azóta sem volt senki, akivel annyi időt töltöttem volna az ágyban, mint vele.
2008. szept. 16. 22:12
 4/8 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, a nők kb. 80 %-a van így ezzel. Az a szomorú, hogy az eddigi pasijaidat ez nem érdekelte. Ők a hibásak, nem te.

Mi a férjemmel úgy szoktunk szeretkezni, hogy közben simogatja a csiklómat, hatalmas élvezet!

2008. szept. 16. 23:44
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
nem vagy frigid!!!sajnos a férfiak hibája!én is ezt hittem mint te,amíg nem jött a férjem!!!azelőtt a partnereim szex után azt mondták:"óó,te nagyon nehéz eset vagy"!!persze,aki nem hazudja hogy"jajj,annnyira nagyot élveztem"az már nehéz eset!persze nehéz nekik venni a fáradságot,hogy miután ők elélveztek,a másikra irányuljon a figyelem!nagy makk ide,nagy makk oda:a női orgazmus nem ezen múlik!!!ha a férfi megfelelő figyelmet szán rád,nyert ügyed van!!csak az a baj,hogy kevés az ilyen férfi.....
2008. szept. 17. 14:14
 6/8 anonim ***** válasza:

Egyszer a párod megpróbálhatna valamit.

Rendes előjáték után nem dugja be, hanem a megfelelő helyen csúszkál vele.

Ha ügyes, ki fog esni a szemed, akkora élmény lesz :-)

2008. szept. 17. 15:35
 7/8 anonim ***** válasza:

Remélem, az 5 év alatt változott ez.

Hogy állsz?

2013. ápr. 5. 11:51
 8/8 anonim ***** válasza:
És most hogy állsz?:)
2020. márc. 8. 03:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!