Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi átlagosan maszturbálással vagy szexszel megy el gyorsabban?
Figyelt kérdés
2011. júl. 22. 11:40
2/7 anonim válasza:
most minek? majd ha kell :D nem edzem a farkamat mindig. XD
ki egyszer engem megtalál, többet talpra nem áll. :D
mivel ugye multi orgazmus jó dolog, képes vagyok úgy elmenni hogy nem jön sperma, csak ha akarom :D
3/7 anonim válasza:
Nagy cucc:S Nem vagy egyedül kisöcsi:D
4/7 anonim válasza:
igen igen, emberek töredéke képes csak erre, ami jobb, hogy én sose tudtam miaz, egyszer csak csináltam és nemjött semmi. aztán itt gyikon olvastam hogy multi orgazmus :D
5/7 anonim válasza:
Ez gyakorolható képesség és nem vele született tehetség-.-" Multiorgazmusra bárki képes lehet.
6/7 anonim válasza:
te is képes vagy? na kvittek vagyunk:D
ezt mondom hogy én sose olvastam erről, azt se tudtam miez, meg hogy kell gyakorolni ^:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!