Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen az a punci ami tetszik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen az a punci ami tetszik a fiuknak? Nem zavaro ha a kisajak kilog a nagy ajkak közül?

Figyelt kérdés
Engem zavar egy kicsit.
2008. szept. 15. 18:07
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Akár kilóg a kisajkad a puncidból, akár nem, az csak szép lehet!!!
2009. aug. 9. 15:53
 22/25 anonim válasza:
csodálkozom,hogy van ilyen műtét.nekem se tetszik a suncim.én is gondolgodtam rajta,hogy valamit kéne csinálni,mert így nem merek fiúval lenni.="D nem tudom milyen lenne a reakciója ne hogy azt hidje,hogy szétbasztak,és azért ilyen. én is akarok műtétet,de nem merek erről beszélni senkivel.cikinek találom
2011. ápr. 29. 21:13
 23/25 anonim ***** válasza:

Én pont a kilógós kisajkakért vagyok oda, ellenben a bankkártya leolvasós rés annyira nem tetszik. Szóval szerintem inkább barátkozz meg ezzel az adottságoddal :) találnál olyan pasit is aki pont az ilyet imádja, csak ki kell fogni. Ja és nehogy megműttesd, azokat a pasikat meg felejtsd el akik műtéti hegek közé akarják berakni.

30 F

2011. okt. 8. 23:28
 24/25 anonim válasza:

Nekem is ez a bajom! De én anyának nem merek szólni :S .. énis meg akarom műtetniii.. nőgyógyászhoz se merek elmenni mert félek mit fog gondolni a nunimról, nekem nem annyira lóg ki, de azért látszik..

16/L

2012. jan. 30. 21:17
 25/25 anonim ***** válasza:

21:17, Nehogy megcsonkíttasd magad pont ott. Emiatt ne menj nőgyógyászhoz, (amúgy meg rengeteg ilyet láthatott már és csak azt fogja gondolni, hogy neked is olyan mint sok ezer nőnek, lánynak) de a lelkisimeretes a nőgyógyászod akkor le is beszél róla. Ha nem az akkor meg Te is a plasztikai hentesek áldozata leszel.

Fogadd el, hogy ilyen, szép az, jó az úgy ahogy van.

30F

2012. febr. 1. 02:13
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!