Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen az a punci ami tetszik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen az a punci ami tetszik a fiuknak? Nem zavaro ha a kisajak kilog a nagy ajkak közül?

Figyelt kérdés
Engem zavar egy kicsit.
2008. szept. 15. 18:07
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Elég megnyugtatóak voltak a válaszok. Köszönöm
2008. szept. 23. 04:54
 12/25 anonim válasza:
100%
Nekem is ien van.:S és engem zavar... van egy barátom, immár egy honapja, és a multkor vtam fent nálunk, és ö pettingelni akart, és én csak azért nem mentem bele, mert félek, h ha megtudja, h nekem is ien van, h akk mit fogszolni, nem-e fog tölem undorodni...:S de 18 évesen meg fogom magam mütetni...:) ha minden ugy alakul.
2009. febr. 20. 14:06
 13/25 anonim ***** válasza:
27%

szia!nekem is ilyen volt..ma műtöttek vele!15éves vagyok!

nem bántam meg a műtétet!nagyon szép lett!

2009. márc. 19. 18:31
 14/25 anonim ***** válasza:

aki utoljára írt tudna nekem segíteni? nekem is ilyen és engem is nagyon zavar.ja és én is 15vok. téged hol műtöttek?és mennyiért? meg hogyhogy megműtöttek, nem csak 18év felett lehet?

légyszi segíts:)

2009. ápr. 3. 14:20
 15/25 A kérdező kommentje:
Na erre én is kiváncsi lennék :-)
2009. máj. 10. 12:06
 16/25 anonim ***** válasza:

Székesfehérváron műtöttek egy magánklinikán.

Szülői beleegyezéssel megcsináltathatod nyugodtan mert ez sajna már nem fog visszahúzódni!felkerestünk egy nőgyógyászt, ő ajánlta a sebészetet.

120.000ft volt.bementünk reggel, elaltattak, de lehet helyi érzéstelenítéssek is csináltatni, csak nekem nagyobb rész kellett levenni és így altatni kellett.felébredtem, hazajöttem , egy hétig itthon voltam, feküdtem, kamilla teával öblítettük, levitte a gyulladást, és mostmár minden rendben van!ha van még valami kérdezzetek nyugodtan :)

2009. máj. 14. 22:05
 17/25 A kérdező kommentje:
Köszönjük a választ. Mind két oldalról kellett levenni vagy csak az egyikről? És most már teljesen elfedi a nagyajak?
2009. máj. 15. 12:40
 18/25 anonim ***** válasza:
mindekét oldalról, és igen teljesen elfedi.(K)
2009. máj. 16. 23:45
 19/25 anonim ***** válasza:

Ezek után én is nagyon szeretném megműteni. Csak nem tudom, hogy anyukám hogy reagálna erre az ötletemre. :D Kicsit drágának találom, de az én érdekem lenne... és szerintem az önbizalmam is több lenne...

huuu remélem összejön! :)

2009. máj. 17. 14:25
 20/25 anonim ***** válasza:

A műtét utána egy hét kicsit húzós de megéri!!!

mond el neki hogy neked nagyon nem tetszik és nem tudod elfogani, és meg fogja érteni.Előző voltam.(K)

2009. máj. 21. 18:00
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!