Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátnöm könnyűvérű csaj...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnöm könnyűvérű csaj lett! Egy buliban tette meg először ahol részeg volt, és egy ismeretlen csávóval! mit tegyek?

Figyelt kérdés

a barátnömböl elegem van, annyira kiábrándított hogy az hihetetlen:( elmentünk egy buliba, de nem voltma mindig vele, mert több ismerős is volt lennt, kicsit iszogattunk, de a barátnöm eltünk 2 ora hosszára! mire visszajött elmesélte h megtette egy csávóval:O uhhristen..:O még mindig nem fogtam fel!! Elsőnek, egy bokorban, egy imseretelen csávóval azért mert egy kicsit ivott? Én is ittma már de mindig tudtam hol a határ, és sosem csinálnék ilyet, és sohasme hagynám magam, nem hiszem el hogy egy 16 éves csajnak ennyi esze legyen...! énis táncoltam pasikkal, d eha már lejebb nyult otthagytam a picsába! most én gondolkozok rosszul, vagy tényleg egy nagy "kurva" lesz a barátnömböl? amugy biztos hogy meg fogja bánni....( 16 éves)

köszi a válaszokat!

2008. szept. 7. 19:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
85%
nem lehet h csak kitalálta h "menőbbnek" tűnjön?:P
2008. szept. 7. 19:30
 2/13 anonim ***** válasza:
48%
Nem tehetsz ezellen semmit. Az én általános ill középsulis bnőm is egy ribanc volt. Bárkivel lefeküdt. Megismerkedett biztonsági őrökkel és a mhelyükön dugott velük. Bárkit leszopott. Persze védekezés nuku. nem tehetsz semmit. Az ilyenek azt hiszik ettől menőbbek lesznek, pedig csak szánalmasak.
2008. szept. 7. 19:35
 3/13 anonim válasza:
100%
Sajnos kiszámíthatatlan ki mit tesz egy kis alkohol hatására vannak emberek akik teljesen nem tudnak amugkrol és nem emlékszenek mit csináltak. Szerintem kérd meg hogy mindenképp menjen el egy nőgyógyászhoz, mert lehet hogy teherbe esik és nem hiszem hogy örülne neki, igy jobb orvoshoz fordulni.
2008. szept. 7. 19:39
 4/13 anonim ***** válasza:
37%

Az a szerencse, hogy te nem tennél ilyet! Építsd le ezt a "baráti kapcsolatot", mert egyre inkább nem fogjátok találni a közös hullámhosszt. Arról nem is beszélve, hogy a barátnőddel lehet, hogy téged is egy kalap alá vesznek azok, akik nem ismernek igazán. Mert ugye madarat tolláról, embert barátjáról...

Hidd el, hogy találsz majd magadnak olyan barátnőt/nőket, akikkel igazán jól fogod érezni magad, és tudsz is velük azonosulni.

2008. szept. 7. 19:41
 5/13 anonim ***** válasza:
30%
uhh hallod ez nagyon durva..szerencsére te nem vagy ilyen, sztem az lesz belőle,,,vagy nagyon meg fogja bánni és jó útra tér xD szegénykém..
2008. szept. 7. 19:43
 6/13 A kérdező kommentje:
hát igen!!! én nem vagyok ilyen!! sőt...elitélem az ilyen dolgokat, föleg azt hogy egy 16 éves csajnak ennyi esze legyen! egy dolog biztos: többet vele bulizni nem megyek! amugy köszönöm a válaszokat!
2008. szept. 7. 19:56
 7/13 anonim ***** válasza:
37%

ne aggódj, nekem is volt egy pontosan ilyen barátnőm. Igaz ő nem buliban csinálta először meg stb. Már általánosba felső tagozatba is kezdett "pasifaló" lenni. Akkor még nem csinált semmitsem velük, se csók se szex se semmi. Aztán mind2-en egy középsuliba kerültünk és itt úgymond "kinyílt a csipája" Voltak barátai, megtörtént neki az első csók (ezzel semmi gond) De még ezzel is kérkedett. mindenkitől kérdezgette: "Te csókolóztál már?" na itt kiborultam.. aztán lett egy "komolyabb" kapcsija. Azt a srácot lecumizta a suli WC-ben gólyabálon, meg megujjaztatta magát vele ilyen "nyíltabb" helyiségen. Meg emlékszem eléggé bepiált még sulibuli elött a sráccal együtt és a tanárok nyitottak rájuk, h a bnőm ül a faszi ujjain:D lolazóta volt pár balhénk, nem is vagyok vele annyira jóba, mert ő is csak akkor fordul hozzám ha kell vmi neki. Én hülye meg hagyom magam :@

na de mind1 ez az én storym a tied se kutya, de az én tanácsom az hogy hagyd a p_csába azt a csajt és keress másik jó bnőt. Amúgy az én "bnőm" is annyi idős volt mint a te bnőd. És ez tavaly volt!

cukorfalat

2008. szept. 7. 20:30
 8/13 anonim ***** válasza:
76%

Miert olyan hatalmas baj az, hogy lefekudt egy idegennel?

Hat istenem, ettol meg nem lesz kurva.

A kurva az, aki penzert csinalja.:p

2008. szept. 7. 22:09
 9/13 anonim ***** válasza:
48%
pfff... de elsőnek?? egy idegennel??? hót részegen??? gondolkozz már... tök szánalmas az a csaj.. lehet, h nem lesz kurva.. de remélem nagyon meg fogja bánni, bár utána már bánhatja... az elsőt a szerelmével kellett volna megtennie... nagyon fontos a további szexuális életében ez az első is... bár, ha olyan jókedvűen újságolta, h megtette, akkor nem hiszem, h rossz lehetett neki... 16évesen meg ennyire berugni... száni -.- komolyan... :S
2008. szept. 7. 22:28
 10/13 anonim ***** válasza:
35%
Attól,hogy ezt megtette,még nem biztos,hogy k. lesz belőle.Ez amit csinált,meg egyáltalán nem vall túl érett gondolkodásra/viselkedésre,még ha ivott is,akkor sem.Ha megbánja esetleg,az az ő baja lesz és akkor talán elgondolkodik,hogy ez a fajta viselkedés nem vezet sehová a későbbiekben.Akkor majd,ha így lesz,talán tanul belőle,ha meg mégsem,az az ő baja lesz később.
2008. szept. 7. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!