Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha leszólít egy ismeretlen csaj, hogy reagáltok?
és mivel szólítsalak le?:D
az ősrégi "mennyi az idő?"-s dumával, vagy vmi új?
vagy mondjam hogy "szia.nagyon bejössz.megszeretnélek ismerni.lehetséges ez?":D ?
Hidd el az édes mindegy, hogy mivel szólítod le az illetőt:D
Biztos örülni fog neki.(pl.:szia, hanyadikos vagy?:D most ez egy hülye példa de engem egyszer egy lány így szólított le...:D)
Igen.!:D
nagyon frappáns az amit írtál drága kérdező. (:
van elég bátorságod hozzá.? :P
17/F
fúú én nagyon örülnék de nem mutatnám ki
szóval hogy ha leszólitassz fiút ő meg azt mondja "hogy ez hülye" akkor még ép hogy bejössz neki
Engem tegnap szólitot le egy büdös cigány kurv@...Odaszólt nekem hogy nem jössz ide édes.Én nem mentem oda, de a kutyát ráakartam engedni..:)
Am ha nincs barátnőm, és nem cigány a lány akkor beszlélgetnék vele :)
F/18
Jó, én nem vagyok cigány!:D
Nem tudom, hogy lenne-e hozzá bátorságom... nem hiszem, hogy oda mernék menni egy fiúhoz csak úgy, és elmondani neki, mennyi bejön meg ilyenek.:D De leszólítani lehethogy lemerném... bár eddig még nem sikerült.:S:D Mert nem tudok semmi jó leszólítási módszert...:/
De most tetszik egy srác a suliban (évfolyamtársam), és már jó ideje figyelem, ő is rám néz néha:D, és valahogy leszeretném szólítani...:P csak nem tudom, hogy hogyan...
de majd csak adódik egy jó lehetőség.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!