Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy elfelejsem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy elfelejsem?

Figyelt kérdés
Az előző barátommal 2 évet jártunk, ő vette el a szüzességem.. de nem volt jó élmény, sőt. Utána már egyre erőszakosabbá vált az ágyban, ha nem feküdtem le vele, volt, hogy megütött és akaratom ellenére feüdtem le vele. sikerült otthagynom, most egy másik kapcsolatban élek, de azóta nem megy a szex, vagy fáj előtte és utána is a hasam, vagy egyáltalán nem is tudunk eljutni odáig... Mit tehetek? Orvoshoz nem merek menni, mert szégyenlem. (22 éves lány)
2008. szept. 5. 20:51
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A mostani barátod tud a dologról? Ha nem megy a szex nem kell erőltetni. Hasfájás meg a stressztől lehet!

Nem kell szégyellni semmit sem, nyugodtan menj el egy pszichológushoz és segít kilábalni a bajból. Ha nagyon cikinek tartod akkor nem kell elmondani senkinek sem, csak szépen elmész dokihoz és megbeszéled vele hogy titokban szeretnéd tartani a dolgot. Mivel ő orvos a titoktartás kötelező neki! Ne aggódj. Minél elöbb elmész vkihez annál hamarabb rendbejössz :)

2008. szept. 5. 21:03
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Egyenlőre csak pettingelj az új pároddal. Ha már az élvezetes mehet a behatolás, elöször rövidebb ideig. Szerintem mindenképp menj szexuálpszichológushoz, az ilyet nem szabad szégyelni. Ne hagyd , hogy ez az emlék egy életre elrontsa a szexualitásodat.
2008. szept. 5. 21:03
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Remélem hogy egyszer az út szélén találják elgázolva a férget.

A páromat molesztálták gyerekkorában, vele elég nehéz dolgom volt. Nem mondanám hogy hiányzott a szex, már csak azért sem, mert élénk orális szexéletünk volt a kapcsolat kezdete óta, viszont jó egy éve voltunk együtt mikor először lefeküdtünk. Én voltam neki az első.. második. További jó fél év beszélgetésbe és önfelfedezésébe telt mire egy igazi kis szexéhes kismacska lett :)

Ha a mostani kapcsolatodban nagy a bizalom akkor azt ajánlom hogy beszélj róla a barátoddal. Én nagyon értékeltem a nyitottságát amikor elmesélte mi történt vele, ha rendes ő is fogja. Vedd figyelembe hogy őt is fájdalmasan érinti ez az egész.

A kulcs tényleg az őszinteség.

Ez persze nem old meg minden gondot.

Tanácsolom hogy menj el nőgyógyászhoz. A hasad táján pszichológiai okokból is érezhetsz fájdalmat, de esély van arra hogy valamilyen, egy szexuális kapcsolatodból adódó, vagy attól teljesen független egészségügyi problémád van. Mindenképp menj el.

Egy pszichológus segítene a szégyenérzetedet, az önhibáztatásodat és a bezárkózottságodat eltüntetni, azaz, újra élvezni a szexet. Próbáld meg jobban szeretni magad, a tested, legyél bátrabb, magabiztosabb maszturbálj, de erősen tanácsolom hogy menj el nőgyógyászhoz és pszichológushoz. Sok szerencsét a gyógyuláshoz.

2008. szept. 6. 00:49
 4/4 anonim ***** válasza:
Hmmm... volt egy csajom, neki az apja plantalta bele, hogy a szex az rosz dolog, felt is tole, fajt is neki, aztan osszekerultunk, megmutattam, hogy nem rosz dolog az :) es azota sincs semmi baja ilyen teren. Szoval turelem, es egy rendes gyerek kell, aki nem eroltet semmit, csak ami jolesik neked, azt csinalja. Mondjuk nem art ha ugyes is az illeto...
2008. szept. 6. 20:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!