Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A nők elvárják, hogy a férfiak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők elvárják, hogy a férfiak sokáig bírják. Miért nem mi várjuk el, hogy ők menjenek el hamarabb?

Figyelt kérdés
Á nekem nem kell gyorstüzelő,húzz anyadba szűz g*ci,csak 2 percig bírod jó lenne valamit kezdenél vele stb..
2015. júl. 9. 14:38
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
:D itt mindenki nagyon tudja hogy kell a nőkkel szexelni,meg itt mindenki olyan igazi férfi,nem is értem mit keresnek itt napi 5 órát :D biztos egyikőjük se szokott kiírni ilyen tipikus lúzer kérdéseket
2015. júl. 10. 15:51
 22/27 anonim ***** válasza:
Gyerekek, ez marha jó! Kétszer tettem fel a kérdést, ne azt írd meg te milyen csődör vagy hanem, hogy írj egy tuti módszert amivel ebből a helyzetből ki lehet tartósan jönni. ez kb olyan hogy valaki asztmásnak születik, azt is valaki kinövi valaki nem s azzal felvágni, hogy én bezzeg nem vagyok asztmás, az tényleg érdem..... S egy férfi nem attól lesz, férfi, hogy két perces, vagy két órás. De ebbe bele sem megyek, meddő vita lenne. S csak ismételni tudom magam írjatok tuti receptet vagy el lehet húzni.
2015. júl. 10. 16:21
 23/27 anonim ***** válasza:

1. https://www.youtube.com/watch?v=OLGxQHCzLHM

2. [link]

3. [link]

4. [link]

Még kérsz utolsó?Vagy az elég lesz,olvasgassátok.

2015. júl. 10. 16:33
 24/27 A kérdező kommentje:

ez se fogta fel :D

azt kérdezi MI HOGY BÍRJUK TOVÁBB NEM AZT HOGY A NŐVEL MIT CSINÁLJUNK...

2015. júl. 10. 16:52
 25/27 anonim ***** válasza:

23-as pedig pontosan megfogta a lényeget, csak ő (ahogy én is), nem egyszerűsìtette le ennyire, tovább gondolta.

Egyszerű logika. Ha nem megy az, hogy ne 2 percig tartson, hiába próbálja valaki, azért nem lehet okolni, hibáztatni, itt vannak a lehetőségek, hogy minél jobban kompenzálni lehessen.

VÁGOD???

2015. júl. 10. 18:54
 26/27 anonim ***** válasza:

Tessék:

[link]

[link]

(neten le is lehet őket tölteni ingyen, csak letöltőlinket nem enged bemásolni az oldal)

2015. júl. 10. 23:07
 27/27 anonim ***** válasza:

És akkor egy hasznos válasz egy nőtől:

Mantak Chia - A multiorgazmusos férfi

Továbbá nézettek utána a tantra szexnek (komoly oldalakon, ne nők lapján, mert ott hülyeséget írnak) és a taoista szexuális hagyománynak. A titok az, hogy elmentek (többször is akár), de ondó nem jön úgyhogy nem konyul le a farkinca és így tovább bírjátok.

2015. júl. 11. 19:39
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!