Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A nők elvárják, hogy a férfiak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők elvárják, hogy a férfiak sokáig bírják. Miért nem mi várjuk el, hogy ők menjenek el hamarabb?

Figyelt kérdés
Á nekem nem kell gyorstüzelő,húzz anyadba szűz g*ci,csak 2 percig bírod jó lenne valamit kezdenél vele stb..
2015. júl. 9. 14:38
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
9%
Kedves 9-es! Köszönöm a magasröptű beszólásodat! Igen,valószínű hogy önző szakadék vagyok,de amíg találok rá partnert addig hidegen hagy az ilyen névtelenül történő minősítgetés a neten.Megy a szájkarate de semmit sem tudsz rólam és a 6osról.Ha érdekel a véleményed szólok!
2015. júl. 9. 15:19
 12/27 anonim ***** válasza:
Ebbe az a legviccesebb, hogy itt napi minimum egy kérdés van, arról, hogy 2-3 percig bírom, hogyan bírják tovább. Azon kívül, hogy majd kinővod, meg rajta rá előtte semmilyen értelmes válasz nem jön, s elárulom miért, mert ez nem így megy. kb 15 éve elek szexuális életet, s nagyjából kipróbáltam mindent, van ami segített ideig óráig de erre problémára nincs megoldás, max ha tényleg szerencsés vagy kinővod, 30 éves vagyok, jelentem nem nőttem ki. De várom az okos nők válaszát akkor most mi legyen!
2015. júl. 9. 15:49
 13/27 anonim ***** válasza:
77%

Szánalmasak vagytok,ilyenkor szégyellem,hogy férfi vagyok,de ti nem férfiak éretlen kisfiúk szintjén mozogtok igazi béta viselkedés amit műveltek.

Mi a jó a 2 percben én konkrétan elsüllyednék szégyenemben ha csak 2 percig bírnám,legyetek már FÉRFIAK könyörgöm nőjetek fel,semmi tartásotok nincs.

Ha azt akarod a nő menjen el 2 perc alatt,akkor tessék legyél olyan ügyes,hogy a lány elmenjen 2 perc alatt,mert ez a mi dolgunk ha tetszik ha nem.

Nem is értem komolyan.

Vagy ha elmész 2 perc alatt akkor legyen benned annyi,hogy a csajt 3-szor kielégíted mert volt nekem olyan de állva maradtam és felváltva dugtam nyaltam meg squirtöltettem,amikor már az 5.-nél ordított meg rázkódott na akkor hagytam abba,mert már kérte ,,elég nem bírom tovább"és remegett folyamatosan.

Nem csodálom,hogy a nők ki vannak,pont az ilyen gyógyegerek végett,akik 2 perc és ennyi.

27Ffi

2015. júl. 9. 16:22
 14/27 anonim ***** válasza:
47%

13/ Én nagyon egyetértek veled, végre egy normális férfi, aki nem a nőket hibáztatja a saját idétlenkedése, meg töketlensége miatt, és nem várja el, hogy a nő elélvezzen 2 perc alatt, mert a partnere egy szerencsétlen pancser, aki még erre a nagyon alapszintű, ösztönös dologra sem képes... És meg se próbálja, inkább a nőkben keresi a hibát. Az ilyen ne szexeljen, ha nem megy nem kell erőltetni ennyi :)

De örülök, hogy vannak még olyan férfiak, akik ezt felfogják és képesek férfi maradni és eszerint viselkedni, meg normális ember módjára gondolkodnak :)

2015. júl. 10. 13:59
 15/27 anonim ***** válasza:
Nem akartam reagálni, a 13 válaszra, mert volt benne igazság, minden esetben használtam segédeszközt, nő nem maradt lógnak, ez szerintem is alapdolog. De a 14 valaszlo "holgy", azért durván hülyeségeket ír, mi az, hogy ösztönös? Az ösztönös az 2 perces! Az állatvilágban gyorsan lezavarjak és ennyi. Kb a himet, sehol nem érdekli, jó volt, a nőstények vagy sem. Lehet, hogy csak én fogtam ki normális lányokat, de eddig szexbol probléma nem volt, élveztünk minketten. Maximum a gyakorisággal nem voltak megelégedve az évek múlásával. Másik, akkor a nők 20-30 százaléka aki nem élt át orgazmust, akkor azok is szerencsétlen pancserek? Aki napi szinten jár fel az szembesülhet vele, hogy minimum napi egy, de inkább két kérdés van, miért nem jutok el a barátommal az orgazmusig, s nagyon ritka az az eset, hogy azért nem mert gyorstuzelo lenne a barátja. Pancser nők minek szexelnek akkor? Ezt te sem gondolhatod komolyan. Nézzük tovább, a jelenlegi párom kb 1- másfél perc alatt jut el olyan orgazmus hoz, hogy szét kaparja a falat, s utána fel percenként ezt megismétli. Van hogy az ötödik orgazmus után meg én nem tudok elmenni, mert folyamatosan meg kell állni? Akkor én is jogosan gondolhatomzt, hogy a többi nő egy pancser, mert nincs ilyen érzékeny orgazmus készsége. De íme itt, a jó alkalom, mondjatok meg a tutit, kipróbáltam sok technikát, piruláját, krémet. Írjatok a "gyogyegereknek" tuti receptet!
2015. júl. 10. 14:50
 16/27 anonim ***** válasza:
15/ én nem a nőkre irtam, hogy szerencsétlen pancserek, hanem a pasikra, akik csak 2 percet birják. DE jó engem nem érdekel, ha hülyeség akkor legyen hülyeség, te d**jál két percig s röhögtesd magad, én meg csinálom 2 óráig s jól érzem magam. Hát, ha tőletek ennyire telik, hogy 2 perc akkor oké,, nem az én bajom, de attól a véleményem még ugyanaz marad, egy 2 perces maszatolás nem szex, ha a fejetek tetejére álltok se, pá
2015. júl. 10. 15:20
 17/27 anonim ***** válasza:

Igen 15-ös nem a nő hanem a pasi a pancser,nekünk kell a nőt kielégíteni többször is mert mi vagyunk a pasik,nekik nehezebb.

Bárkit ki lehet amúgy csak sokat kell nyalj és tanuld meg a squirtöt is(ezt akinek megcsinálod onnantól rabszolgád lesz azt csinálsz vele amit csak akarsz).

Tehát mindig a nőre kell figyelni,ő élvezze a szexet előbb aztán csak te.

Ezt a 2percet el kell felejteni fiúk,vagy a nőtök félre fog d..gni és igaza van,ennél szánalmasabb nincsen,vagy oké ha elmész 2 perc alatt de ugyanúgy maradjon merev és tud folytatni.

2015. júl. 10. 15:27
 18/27 anonim ***** válasza:
17/ es én is ezt mondom, de ezeknek a 2 perces csődöröknek lehet is mondani :)) ahelyett, hogy azon gondolkodnának, hogy legyenek jobbak, inkább ilyen hülye kérdéseket tesznek fel, meg itt védik az igazukat, pedig ha a fejük teteire állnak és forognak, akkor sem fog az változni, hogy mi kell egy nőnek :) Akkor mennyetek ku**ázni, annak mindegy, mert még ha undorodik is tőletek, a pénzért megcsinálja :D a jó csajokat meg hagyjátok meg igazi férfiaknak. Úgyis annyi pancser vágyik prostihoz, nem egy ilyen kérdést látok :)) Mondjuk, egy olyan fiúnak, aki tud teljesiteni az ágyban, nincs ilyen gondolata :)
2015. júl. 10. 15:31
 19/27 anonim ***** válasza:

Majd akkor fognak csodálkozni ha az akkori menyasszonyukat/csajukat kezelésbe veszi egy ,,magamfajta pasi" :)

És másnap majd szépen lemondja az esküvőt is.Konkrétan tudok ilyen esetről ismerősöm betalált egy menyasszonyt és másnapi esküvőt lemondta a csaj.

Pont ezért mert nem tudta kielégíteni isten igazából a másik sráctól megkapta amit kell,akkor tapasztalta meg mi az igazi szex és orgazmus.

2015. júl. 10. 15:36
 20/27 anonim ***** válasza:
Tehát ez az ismim tudta hogyan kell szexelni igazán.
2015. júl. 10. 15:37
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!