Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A nők miért csak a jóképű...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért csak a jóképű férfiakat tartják férfinak? A csúnya férfiak miért antiférfiak a szemükben?

Figyelt kérdés
2015. jún. 9. 12:57
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:

Amikor minimálbért kerestem akkor is volt jó kis barátnőm, és amikor munkanélküli voltam hónapokig, akkor is.

Na, de én feladom :) Igen, kicseszett ronda lehetsz, egyedül fogsz megdögleni valószínűleg, a 70ezres fizetéseddel :D Most jobb? Sajnállak, jaj szegény, igen, a csajok azért keresik csak a jóképű hapsikat, mert minden csúnya pasi antiférfi a szemükben, jaj szegényke, nagyon rossz lehet neked, jaj :( :D

2015. jún. 9. 14:03
 32/46 anonim ***** válasza:
itt gykán mindenki 200e keres mindenki ki sportolt és van csaja ez érdekes! jó sokat hazudtok
2015. jún. 9. 14:04
 33/46 anonim ***** válasza:

Ne legyél melós már elmondtuk.MIÉRT NEM KÉPZED MAGAD?

RINYÁLSZ JOBB?

Lenne jobb melód tudnál magadra költeni és jó pasi lennél addig meg ez van kész pont.

2015. jún. 9. 14:05
 34/46 anonim ***** válasza:
0%

Utolsó is komoly lehet,attól,hogy ti lusták vagytok attól még kereshet más 2K sőt én többet viszek haza most akarok váltani még sokkal többért(IT vonal).

Akkor most mi lesz?

Ja,hogy tettem magamért,ruhatáram kétszer frissítettem,folyamatos edzés,diéta.

És ismerkedek,ti meg recskázzatok a kérdezővel pappyka.

2015. jún. 9. 14:06
 35/46 anonim ***** válasza:
Már bocs de tégef minősít ha neked egy nőnél elég ha jól néz ki és szépen mosolyog. Ha te is csak a külsőre mész miért várod el a másiktól az ellenkezőjét?
2015. jún. 9. 14:07
 36/46 A kérdező kommentje:

Mondtam már hogy edzem. Futok meg súlyzós edzések. Igazából nem azért hogy tetszem a kis csitriknek, hanem magam miatt, fogyni akarok kicsit.

Nem vagyok melós se jelenleg, munkanélküli vagyok. 5 hónapja fetrengek itthon és online pókerezek meg neten trollkodom.

2015. jún. 9. 14:07
 37/46 anonim ***** válasza:
Na, pappka a másik proli, aki 70ért robotol egy gyárban, mert nem volt képes tanulni. Ezért mindenki aki nála többet keres az hazudik, meg szemét. Idióta.
2015. jún. 9. 14:08
 38/46 anonim ***** válasza:
34/36 jól van persze persze hazudozz csak úgy se fogom elhinni
2015. jún. 9. 14:09
 39/46 anonim ***** válasza:

Persze utolsó,ő a másik okos pappka,esetleg ha felemelné a kis seggit akkor talán nem 70-ért robotolna,nem trógerkodna hanem normálisan élhetne.

De tenni érte áááá.

Ez alatt az idő alatt miért nem tanultál nyelvet otthon?Szakmát miért nem szereztél?

2015. jún. 9. 14:09
 40/46 anonim ***** válasza:

38 nem érdekel elhiszed-e.Nézz utána mennyit keres egy szoftvermérnök nyelvtudással minimum 4 év tapasztalattal.

Elmondom neked egyik rokonom most keres havi 60.000 dolcsit kint USA-ban.Elhiszed nem dolgozd fel.

2015. jún. 9. 14:10
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!