Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A nők miért csak a jóképű...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért csak a jóképű férfiakat tartják férfinak? A csúnya férfiak miért antiférfiak a szemükben?

Figyelt kérdés
2015. jún. 9. 12:57
1 2 3 4 5
 21/46 A kérdező kommentje:
Miért tértünk el a kérdéstől? A kinézetről volt szó nem a pénzről. A kérdés a csúnyaságról szól. Hogy őket miért nem tartják férfinak.
2015. jún. 9. 13:48
 22/46 anonim ***** válasza:
jah hogy jön ide a fizú? meg hogy kinek mi a szakmája? ha neki jó ez a munka miért ne csinálja? mindig másoknak kell megfelelni mi? gyökér nép ez a magyar -.-
2015. jún. 9. 13:50
 23/46 anonim ***** válasza:
0%

Mert evolúció,turboznod kell magadat a piacon,hogy piacképes legyél a nőknél.

Én figyelj másfél éve túl sokat tömegeltem egy undorító moslék hájas disznó voltam,igazi mocskos féreg.

A nők hánytak tőlem.

Most felújított ruhatár,lediétáztam 20 kg zsírt,szolizok és TÁDÁM a nők keresik a társaságomat,könnyen ismerkedek.

Ezeken tudsz változtatni,viszont ehhez sok sok pénz kell.

2015. jún. 9. 13:50
 24/46 anonim ***** válasza:

Nem másnak de fogadja el,hogy a piac ennyit fog fizetni neki és pont kész vagy tanuljon,képezze magát.

KÉSZ.Te is rinyálhatsz de nem én fogom a szalagnál a mocskot pakolni 70-ért.

2015. jún. 9. 13:51
 25/46 anonim ***** válasza:
Mar igy latatlanben eleg kiabrandito vagy, meg pedig a rinyalasod miatt, ha ilyen vagy a hetkoznapi eletben is nem csodalkozok hogy nincs senkid.
2015. jún. 9. 13:54
 26/46 A kérdező kommentje:
Csúnyaságról volt szó, nem a testről. Nem vagyok egy kisportolt testű kan, de azért egy átlagos testem van. Nekem se kell királylány...de a csúnya fiúkat az átlagos kinézetű nők is kigúnyolják, alázzák, elküldik. Sőt, a csúnya lányok is elküldik őket általában.
2015. jún. 9. 13:55
 27/46 anonim ***** válasza:
0%

185 magas vagy! 60 kg! Nagy a farkad! Jó a dumád, kicsit jóképű vagy és már van is csajod!

Mi olyan nehéz ebbe?

2015. jún. 9. 13:56
 28/46 anonim ***** válasza:
0%
Jaj, de nem érted, ő nem jó képű brühühü! Őt semmibe veszik a nők brühühü :((((
2015. jún. 9. 13:57
 29/46 anonim ***** válasza:

Én 10 éve kopaszodom, mára alig van hajam pedig alig vagyok 30. A fogaim csilicsálék, ócska kínai ruhákban jártam, kövér voltam, és jé, akkor is volt csajom :D

Most edzek, normális ruhákban járok, viszont ugyanolyan csúnyák a fogaim, már alig van hajam, mégis fullos barátnőm van, pedig nem is keresek olyan sokat (200e, Bp). Te meg itt rinyálsz :)

2015. jún. 9. 14:00
 30/46 A kérdező kommentje:

utolsó : nyilván jóképű vagy, legalábbis az arcod biztos karakteres. Nekem nem az...a csúnya fiúkról szól ez a kérdés nem az átlagosokakról meg a jóképűekről.

havi 200 rongy meg elég sok,. a melós 70 ért robotol.

2015. jún. 9. 14:01
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!