Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért csak a jóképű férfiakat tartják férfinak? A csúnya férfiak miért antiférfiak a szemükben?
Mert evolúció,turboznod kell magadat a piacon,hogy piacképes legyél a nőknél.
Én figyelj másfél éve túl sokat tömegeltem egy undorító moslék hájas disznó voltam,igazi mocskos féreg.
A nők hánytak tőlem.
Most felújított ruhatár,lediétáztam 20 kg zsírt,szolizok és TÁDÁM a nők keresik a társaságomat,könnyen ismerkedek.
Ezeken tudsz változtatni,viszont ehhez sok sok pénz kell.
Nem másnak de fogadja el,hogy a piac ennyit fog fizetni neki és pont kész vagy tanuljon,képezze magát.
KÉSZ.Te is rinyálhatsz de nem én fogom a szalagnál a mocskot pakolni 70-ért.
185 magas vagy! 60 kg! Nagy a farkad! Jó a dumád, kicsit jóképű vagy és már van is csajod!
Mi olyan nehéz ebbe?
Én 10 éve kopaszodom, mára alig van hajam pedig alig vagyok 30. A fogaim csilicsálék, ócska kínai ruhákban jártam, kövér voltam, és jé, akkor is volt csajom :D
Most edzek, normális ruhákban járok, viszont ugyanolyan csúnyák a fogaim, már alig van hajam, mégis fullos barátnőm van, pedig nem is keresek olyan sokat (200e, Bp). Te meg itt rinyálsz :)
utolsó : nyilván jóképű vagy, legalábbis az arcod biztos karakteres. Nekem nem az...a csúnya fiúkról szól ez a kérdés nem az átlagosokakról meg a jóképűekről.
havi 200 rongy meg elég sok,. a melós 70 ért robotol.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!