Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Sok lány miért izgat fel ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok lány miért izgat fel ha a partnerének nagy a farka? A hüvely úgyis csak 10cm. Szóval nem tudnak 25 -30 cm mélyre menni.

Figyelt kérdés

2015. máj. 9. 09:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Ahány féle farok van, annyi féle hûvely is.

Én kifejezetten nem szeretem a nagy méretet. Az ideális méret számomra 12-14 centi között van. Volt nagyfarkú pasim, fájt és nem tudott rendesen megdugni, mert a teljes hossza nem ment be. Márpedig én azt szeretem ha a fenekemhez ütődik az ágyéka.

2015. máj. 9. 11:15
 12/18 anonim ***** válasza:
60%
Nekem min 20 cm kell, hogy elvezzem. A meheM falanak utkozik. Igy erzem. Neha faj, de en azt elvezem. Probaltam kisebb vibrivel, hogy ugy is mindegy, de nem elvez em rovidebbel. Illetve rovidebb farku pasival. Ez van. En oszinte vagyok, nem jatszom el az orgazmust. N
2015. máj. 9. 11:29
 13/18 anonim ***** válasza:

Nekem 17 fölött már fáj, a 14-17 közöttieket szeretem. De mivel úgyis csak nyalástól tudok elmenni, + össze tudom szorítani a hüvelyemet, ha kisebb a pasi farka, DE jól nyal (és legalább 20 percig, mert nekem annyi kell), akkor nem gáz, mert ha nem nagyon élvezem a szexet az se rosszabb igazából, mintha leszopnám, annyival meg jobb, h tudom h benne van, lelkileg jó érzés. Itt az a lényeg, h úgyse tudok elmenni tőle, a nagyobbal se élvezem ANNYIRA, a kisebbel se élvezem ANNYIVAL kevésbé, mert nekem a lelki része számít jobban itt. Azért persze plusz pont ha megvan 15 centi és nem is nagyon vékonyka, de a lelki rész + a jó nyalás nálam fontosabb.

Viszont ha túl nagy, 18+, na az már neccesebb, nem tudok vele mit kezdeni. Vagy én nem élvezem igazán mert fáj, vagy neki kell nagyon odafigyelnie. Ha hozzá van szokva, h oda kell figyelni, mert eddig minden partnerével így volt, akkor megint csak ám legyen, de ha nem, akkor neki hiányozni fog, hogy betehesse tövig, nem valószínű h működőképes lenne a dolog.

Ha csak esztétikai szempontból nézem persze szebb egy nagyobb. Ha csak keményre kéne nyalogatnom egyet, de még csak leszopni se utána, akkor legyen minél nagyobb és keményebb és vastag és szép formájú és színű és... áhh.

De alapvetően nem erre használom, szóval legyen inkább emberi méretű.

23L

2015. máj. 9. 14:22
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Örülök a kérdésnek, és nem kevésbé rá adott válaszoknak. Itt ugyanis végre látszik, amit mindig is mondok, hogy mennyire különbözőek vagyunk, és mennyire különbözőek a nemi szerveink. És hogy mindenkivel más a szex, ezért igyekezzünk megkeresni a hozzánk legjobban passzolót.
2015. máj. 10. 12:40
 15/18 anonim ***** válasza:
Miért jó ha Porschéd van úgy is csak 130-al lehet menni
2015. máj. 11. 17:17
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem mondom, hogy rajongok érte de jobban szeretem, mint az "átlag" farok méretet. Jobban kitölt :)
2015. máj. 11. 17:23
 17/18 anonim ***** válasza:

Hát eléggé lehangolóak az alább olvasottak.Na de hát ez van.

Kinek a pap,kinek a paplan :)

Én meg a nagy,természetes melleket szeretem.A kicsi fel sem izgat igazán.

2015. máj. 11. 17:34
 18/18 Delfinbálna válasza:
ez egy akkora baromság! (bocsánat, nem lenézésből írom) van amikor kissebb, de ügyes, van amikor pont megfelelő, de két embernek baromira szeretnie kell egymást és fiatalság bolondság, de majd eljön az idő, amikor összejösz valakivel, akinek pont 15 vagy 16 vagy28 centis lesz, de jó vele... amúgy meg hüvely tényleg izom (nem tudnánk szülni) tíz centi? azon hogy jön ki egy 5 kilós baba?????????
2019. okt. 8. 12:13
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!