Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Sok lány miért izgat fel ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok lány miért izgat fel ha a partnerének nagy a farka? A hüvely úgyis csak 10cm. Szóval nem tudnak 25 -30 cm mélyre menni.

Figyelt kérdés

2015. máj. 9. 09:55
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Ez olyan dolog, mint a nagy mell mánia... Valójában értelmetlen, de kell valami nyersen materialista szempont ami alapján rangsorolni lehet az embereket.
2015. máj. 9. 09:57
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
De attól még izgató ha nagy. Bár a 25-30 cm az már durva.
2015. máj. 9. 09:57
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Mi mondta hogy 10 cm a hüvely?

Akkor hova megy az én 18,5 cm-s farkam? a méhbe?

2015. máj. 9. 09:59
 4/18 anonim ***** válasza:
86%

azért ez nem ilyen egyszerű. én nem bukok a 25-30 centisekre, szerintem 19-20 felett már marhára fájdalmas, és élvezhetetlen a fsz.

viszont a 11-2 centitől is falnak megyek, főleg ha vékony is, mert azt meg alig lehet érezni.

egy közepes, nagyobb (mondjuk 16-17cm) és vastagabb farok látványa, főleg ha vonzódom a viselőjéhez, még szép, hogy izgatóbb, mint egy kis ceruza.

pontozzatok le nyugodtan, de szerintem fontos a méret. olyan tekintetben, hogy sem a túl kicsi, sem a túl nagy nem jó. de a mostani barátom szép, kemény, jó méretű farkának már csak a látványa is nagyon lázba tud hozni, ellentétben mondjuk az exem vékony kicsi farkával. ez ilyen

20/L

2015. máj. 9. 10:11
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Itt igazából a probléma az, ahogyan sokan a helyzetet kezelik, ha egy nő meglát mondjuk egy 10-12cm-es kis hancurlécet, akkor nevetve otthagyja a delikvenst, majd egy vesztesnek skatulyázza a pénisz viselőjét, míg ha meglát egy 15+ megtermett dorongot, az lázba hozza..

Ugyan ez van férfiak esetében, egy szép nagy mell, mennyire izgató tud lenni, míg egy kicsike kis kinövés hervasztóan hathat, pedig sem a nő, sem a férfi nem tehetnek róla, biológia...

Végkövetkeztetés: mert esztétikusabb egy nagy pcs.

2015. máj. 9. 10:19
 6/18 anonim ***** válasza:
71%
Praktikusabb oka is van ennek. 11-13 centis farkat egyszerűen meg sem érzek. Nem tehetek róla. Ilyen a hüvelyem, ez van, nem én kértem. Amikor a szüzességem vette el egy ekkora farok, azt se éreztem meg. Durva. Egyébként fura, ha csak 10 centis a hüvely, akkor a barátom 20 centis farka hova tűnik tövig? 23/N
2015. máj. 9. 10:39
 7/18 anonim ***** válasza:
55%

jaj.. emberek.. :D

a hüvely izomzat. tehát van tágulási tényezője, de ez csak pár centiméter. a nagy dákó fáj, a kicsi élvezhetetlen. minden érv az mellett szól, hogy az optimális a 17-19 centi. Nekem a kettő között van, én 24 éves vagyok, és nem szégyellem, hogy csak 18 as. Viszont fogadni mernék, hogy nagyobb élvezeteket nyújt mint egy 21-es!

-C-

2015. máj. 9. 10:49
 8/18 anonim ***** válasza:
80%

A barátomnak 20 as van! Nagyon élvezem vele hogy hatalmas és kemény! Már arra felizgulok ha félmeztelenül farmerban ott van és dudorodik neki ahogy feláll.

Egy átlag 17-18 még kielégítő számomra (volt ilyen partnerem) de egy méreten aluli sajnos nem, és ilyen is volt! Nagyon kedveltem egy srácot, jól is nézett ki de mikor eljutottunk a szexig jött a csattanó! Mikor levetközött olyan 12-14 cm lehetett neki. Nem nevettem ki! Megpróbáltuk de pár perc után mondtam sajnálom hagyjuk abba! Nem tudtam élvezni.

2015. máj. 9. 10:51
 9/18 anonim ***** válasza:
57%

ne idegesítsetek már!

akkor azt mondjátok az én 15centi hosszú 4centi vastag farkam senkinek sem elég?:O

2015. máj. 9. 11:05
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
a 15 centi bőven elég szerintem :D nekem személy szerint 18 felett már nagynak számít. azért az már nagyon nagy (nekem) még akkor is, ha csak vonalzón nézem a számokat :D
2015. máj. 9. 11:09
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!