Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lánynak alvás közben fogdossák a mellét azt észreveszi? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Lánytestvéremnek itt alszik a barátnője. Elég jó mellei van.Gondoltam, ha majd mélyen alszik akkor megfogdosom. Észrevenné, felébredne rá?2015. márc. 13. 23:34
52/118 anonim válasza:
Rohadtul kíváncsi vagyok hogy mi történt xD
54/118 anonim válasza:
Szerintem észre veszi😁 mesélsz történetet mi volt?
55/118 anonim válasza:
Öt év óta már lehetett ilyen! Vagy csak mese az egész?
56/118 anonim válasza:
Izgalmas dolgok ezek. Jó megtudni, milyen mély alvó, mennyire szokott felriadni dolgokra. Kell tenni egy próbát, hogy valami ártatlanabb fizikai hatástól felébred-e/hogy reagál.
Várd ki a legmélyebb alvási ciklust és ha tényleg akarsz egy monoklit, kockáztass. Legfeljebb a heréidet a s*gglyukadba rúgja. Én néha úgy érzem, megérné a kockázatot 30F
57/118 anonim válasza:
Én biztos nem venném észre.. de ha észre is venném nem lenne gond
60/118 anonim válasza:
Párjaink melleit megfoghatjuk éjszaka, az nem zaklatás. Meg is történt. Sőt több is!
De ebben az esetben én elé állnék, és megkérdezném hogy nem simogathatnám-e meg a gyönyörű melleit?
A lány helyében úgy tökön rúgnálak hogy többet nem használnád a golyóidat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!