Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lánynak alvás közben fogdossák a mellét azt észreveszi? (bővebben lent)
Én ébredtem már arra, hogy megfogták a mellem, de simán megfordultam és visszaaludtam.
Bár másnap elgondolkodtam rajta, hogy csak álmodtam vagy tényleg megtörtént. :D
Én mindig felébredek, ha a barátom fogdossa a mellem. Van, hogy alszik, és ilyen kis kifli-nagy kifli pózban alszunk, és automatikusan, álmában elkezdi fogdosni a mellem. Én felébredek rá, ő nem.
Amúgy meg nyilván kamu kérdés; de ha ne adj isten mégse; eszedbe ne jusson. Szexuális zaklatás. :D
Elalvás után kb fél órával a legmélyebb az alvás (hármas mélységű) ebben a stádiumban bármit csinálhatsz vele. Kb 1.5 óra múlva jön az első ciklust lezáró álom szakasz, ilyenkor pillanatok alatt felébred. Utána 2-es 3-as átmeneti alvás jön, ilyenkor még fogdoshatod. Az utolsó 1-2 órában már sok az álomperiódus, gyors ébredési készséggel, ilyenkor már ne csinálj semmit.
SZóval cél az első 1.5 óra. Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!