Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Baj ha lány létemre nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ha lány létemre nem szeretem a barátomat orálisan kielégíteni?

Figyelt kérdés
16 vagyok
2008. aug. 22. 10:01
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Azt minden pasi szereti....
2008. aug. 22. 21:47
 12/21 anonim ***** válasza:

már bocs, de csináltad már? met nekem nagyon úgy tűnik, hogy még nem nagyon.

másik kérdés, hogy melyik részével van bajod? magát a péniszt a szádba venni, vagy hogy a barátod a szádba élvezzen el? mert a legtöbb nő, akivel együtt voltam, semmi gondjuk nem volt az orális szexxel, csak ne menjek el a szájukban.

2008. aug. 24. 11:06
 13/21 A kérdező kommentje:
Nem még nem csináltam, de nem is akarom. Amúgy az egésszel nem vagyok kibékülve.
2008. aug. 24. 11:11
 14/21 anonim ***** válasza:

előző válaszoló vagyok

volt már nekem olyan nőm, aki csak azután kapott rá az "izére", miután párszor hasonlóan kedveskedtem neki. a soha ne mondd, hogy soha elv alapján én is azt tanácsolnám neked, hogy teljesen ne zárkózz el a dologtól, még az is lehet, hogy tetszene neked.

a nőknek általában azért szokott bejönni az orális szex, mert olyankor ők irányitanak, illetve jó látni, mennyire az önkivültbe tudják hajtani a párjukat.

2008. aug. 24. 11:35
 15/21 A kérdező kommentje:
máshogy is tud irányítani egy nő nem csak orális szexnél
2008. aug. 24. 12:06
 16/21 anonim ***** válasza:
ez igaz, de ez a legjobb módja :D meg nem mindig van kéznél bilincs vagy kötél :D (ha meg arra gondolnál, hogy amikor a nő van felül, nos, sztem akkor nem a nő irányit egyértelműen)
2008. aug. 24. 12:48
 17/21 A kérdező kommentje:
miért lovagló póznál nem a nő irányít?
2008. aug. 24. 13:17
 18/21 anonim ***** válasza:
nem biztos. egyrészt a pasi is mozoghat alul, másrészt foghatja a nő csipőjét, és emelgetheti a csajt. nekem volt olyan csajom, aki lovaglás közben is elvárta, hogy én "dolgozzak".
2008. aug. 24. 16:43
 19/21 anonim ***** válasza:
Miért vagy ennyire ellene egyébként?
2008. aug. 24. 16:45
 20/21 A kérdező kommentje:
nem tetszik a dolog
2008. aug. 24. 19:34
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!