Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha lány létemre nem szeretem a barátomat orálisan kielégíteni?
Figyelt kérdés
16 vagyok2008. aug. 22. 10:01
1/21 anonim válasza:
Normális dolog.Én se nagyon szeretem,de a barátom meg nagyon...szóval nem mindig csinálom neki,mikor kéri,ha nagyon nincs kedvem,akkor nem.Találjatok kompromisszumos megoldást,pl.hasonlót,mint ez,vagy elégítsd ki kézzel.Ha nagyon 'utálod',akkor ne csináld,mert akkor örökre meg fogod utálni.
Esetleg próbáld meg élvezetesebbé tenni,pl.tegyél rá tejszínt,ha szereted,vagy fürödjetek együtt,akkor jó illata is lehet.
2/21 A kérdező kommentje:
Az a helyzet hogy neki volt már benne része más csajnál, de az ő elmondása szerint nem tetszett neki. Szal se neki, se nekem nem tetszik. De azért látom a szemén mégis, hogy szeretné ha csinálnám, de mégis azt mondja hogy meg se próbáljam...
2008. aug. 22. 10:29
3/21 anonim válasza:
egyezzetek meg te kielégited orálisan és ő is téged vagy egyikőtök sem a másikat am a gyümölcsös gumi nem rossz:D
4/21 anonim válasza:
Akkor ne minden alkalommal csináld neki.
5/21 A kérdező kommentje:
De azt mondom, hogy se én nem akarom se ő, csak neki a szemén látszik hogy akarná, de nem kéri mert tudja hogy nem akarom
2008. aug. 22. 14:37
6/21 anonim válasza:
Akkor próbáld ki néhányszor. Hamar el fog dőlni, hogy ő szereti vagy te utálod jobban :-)
Még akár meg is változhat az érzésed - ha látod, hogy mennyire jó neki.
7/21 A kérdező kommentje:
hozzá se akarok kezdeni... :S
2008. aug. 22. 16:11
8/21 anonim válasza:
Hát szerintem ez hülyeség, hogy akkor csak néha csináld ha nem szereted csinálni...ha nem szereted, akkor sose csináld...azt megérzik a pasik ha nincs is hozzá kedved...ha szeret, akkor megérti, hogy nem akarod, ha meg ezért képes lenne elhagyni...akkor a pasi elég gáz...!
9/21 anonim válasza:
Én barátnőm se rajong nagyon a dologért, de előtte volt, aki szerintem jobban szerette, mint én (amit szinte lehetetlennek hittem). Próbáld élvezni, talán Neked nem jó, hogy örömöt okozol neki és a nemiszervét kényeztetheted?
10/21 anonim válasza:
Nem. de beszélgethettek a pároddal az orális szexről, hogy milyen érzéseket, gondolatokat ébreszt bennetek ez a dolog. Talán közelebb juttok a miért nem vagy igenre.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!