Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem tud teljesen belémha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tud teljesen belémhatolni?

Figyelt kérdés
Lefeküdtem a bartáommal, és szerintem a szűzhártyám is átszakadt, mert véreztem, fájt de volt pillanat amikor élveztem, de teljesen nem tudott belémhatolni, és azóta se megy mert fáj nagyon egy idő után. Velem van a baj? mert fogalmam sincs mi lehet, mindenhogy próbáltuk már de egy idő után nagyon fáj, pedig ő azt mondja annyira nincs is bennem ( de mégis átszakad a szűzhártyám, hacsak nem valami más miatt vérztem...)
2008. aug. 18. 22:15
 1/5 anonim ***** válasza:
90%
Az aktus előtt izgasson fel rendesen pettingeljetek, elégítsen ki orálisan stb. Ezek nélkül, ha nem vagy felizgulva és benedvesedve rendesen mindig fájni fog.
2008. aug. 18. 22:57
 2/5 A kérdező kommentje:
de épp ez az, ez mind meg van...és azzal nincs gond h ne lennék benedvesedve és egy ideig megy is...de azt annyi :S
2008. aug. 18. 23:17
 3/5 anonim ***** válasza:
87%

Használjatok síkosítót. 2 oka lehet amiért nem megy be:

1: nem vagy túl nedves és nem tud "becuppanni" (de azt mondtad ezzel nincs gond)

2: mielött lefeküdtetek volt sok petting? Ajánlatos először pettingelni, tágítani a lyukat 1 majd 2 ujjal. Ha a 2 ujj is bemegy már simán, fájdalom nélkül akkor már nem lesz annyi gond.

A szűzhártyádra visszatérve. Lehet hogy véreztél, de attól még nem szakadt át, max megsérült. Lehet az is az oka.

Amúgy tényleg a fájdalom elkerülése végett ujjazgasson téged és akkor nem lesz semmi gond :)

cukorfalat

2008. aug. 19. 08:46
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt hasonló problémám.Ez tapasztalattal és gyakorlással el fog múlni.Ha fáj,azért nem kell erőltetni,vegye ki,csókolózzatok,és utána megint csinálhatjátok.Ha nem élvez el,akkor elégítsd ki máshogy.Sok tapasztalat után már jobb lesz!
2008. aug. 19. 09:48
 5/5 anonim válasza:
mi az msn cimed cukorfalat?
2008. aug. 27. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!