Szeretkezni akartam egy pasival, de alig bírt belémhatolni, meg is jegyezte, hogy milyen szűk vagyok. Abba is hagytuk, mert már neki fájt. Utána rettentően véreztem. Lehet, hogy most szakadt át teljesen a szűzhártyám?
Voltam már pasival, de nem volt valami jó. Már évek teltek el azóta, hogy valaki utoljára hozzám ért "ott".
A baj csak az, hogy én azt hazudtam most, hogy tapasztalt vagyok. Ezután majd lenéz engem? Nem merek a szeme elé kerülni, szégyellem magam. :S
20 éves
Nem, szerintem sem normálisak az előző hozzászólók :S
Én 22 évesen vesztettem el a szüzességem, de szégyelltem a tapasztalatlanságomat a párom előtt ezért azt mondtam hogy voltam már pasival. Nem volt jó ötlet és nem azért mert rossz volt az első, a párom nagyon gyengéd volt velem. De sokkal kevésbé lett volna stresszes ha elmondom az igazat.Aztán a későbbiekben kiderült hogy van még mit tanulnom, de nem okozott problémát, azóta is együtt vagyunk és jó a szexuális életünk. Nem hiszem hogy lenézne téged, a pasik nem szokták bánni ha egy lány tapasztalatlan és büszkék arra hogy ők taníthatnak nekik egyet s mást:)
Egyébként hosszú távú kapcsolatnak tervezed vagy futó kaland volt?
Először is:
Nem értem, miért kell ilyen bunkó módon beszólni. Azt írta a kérdező, hogy évek óta nem volt senkivel. Tehát kurva nem lehet. Hülye viszont annál inkább.
Jobb lett volna, ha elmondod az igazat. Ez így mindkettőtök számára kellemetlen.
Kérdésedre válaszolva: Igen, lehet, hogy le fog nézni. Akkor próbálj nem törődni vele, megtörtént, már nem tudod rendbehozni. De ha nem lesz faszfej,az azt is jelentheti, hogy fontos vagy számára, és akár még komolyabb is lehet a dolog.
Szia! Ne törődj a beszólásokkal, szerintem el se olvasták a kérdést. :(
Igen, lehet hogy most szakadt át a szűzhártyád. Bár az is eszembe jutott, lehet hogy pszichikai oka volt a kudarcnak. Mint írtad, régen voltál pasival, akkor sem volt igazán jó a szex, ráadásul a hazugságod is nyomasztott. Lehet hogy begörcsöltél, a hüvelyizmok képesek ilyesmire (is), ha emellett nem voltál elég nedves, akkor lehetett a pasinak is kellemetlen.
Próbálj beszélni vele ha őt akarod. Különben meg keresd tovább az "igazit", legyél vele őszinte és minden rendben lesz!
1.nem vagy hülye ku..a!(aki ezt írta minősiti is)
2.ne törödj az ilyen hozzászolókkal!!!!
3.valószínűleg lelki okai voltak, féltél stb...félelem mindenkiben bent van,mikor először van együtt a partnerével,probáld el engedni magad
Sziasztok!
Mindenkinek köszi a választ! Bár a beszólogatókat nem értem, mert nem érzem jogosnak, amit írtak, de ez is egy vélemény.
Így visszagondolva, valószínüleg tényleg a félelem lehetett az ok, hogy elbénázok valamit (ez sikerült is...:S). De ez is csak azért volt, mert (így megválaszolva egy kérdést is) hosszú távra terveznék... (L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!