Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szeretkezni akartam egy...

Szeretkezni akartam egy pasival, de alig bírt belémhatolni, meg is jegyezte, hogy milyen szűk vagyok. Abba is hagytuk, mert már neki fájt. Utána rettentően véreztem. Lehet, hogy most szakadt át teljesen a szűzhártyám?

Figyelt kérdés

Voltam már pasival, de nem volt valami jó. Már évek teltek el azóta, hogy valaki utoljára hozzám ért "ott".

A baj csak az, hogy én azt hazudtam most, hogy tapasztalt vagyok. Ezután majd lenéz engem? Nem merek a szeme elé kerülni, szégyellem magam. :S

20 éves

2008. márc. 2. 20:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
figyelj ne törödj a bunkokal nem vagy te kurva csak tapasztalatlan én egy srác vok és én nem nézném le a barátnömet ilyenért inkáb örülnék hogy én adhatok neki át valamit mert ugye ha lefekszel a barátodal egy fokal tapasztaltab vagy.FEL A FEJJEL
2008. márc. 3. 21:59
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, miért ilyen indulatosak a hozzászólók. Nem a te hibád ami történt. Szerintem a következő alkalom már zökkenők nélkül telik el.
2008. márc. 5. 15:27
 13/13 anonim ***** válasza:

Én fiatalabb vagyok mint te de válaszolnék :)

Volt egy barátom akivel ha együtt voltunk nem esett valami jól. A mostani párommal nagyon jó együtt lenni, az elején voltak problémák...fájt, stb. és az a rossz élmény is közrejátszott, nem tudtam ellazulni.

Beszélgettem vele, elmondtam mi baj van (ő is látta rajtam h nyomaszt valami)...tapasztaltabb mint én. Megtanultam ezen a téren is megbízni benne és szóltam neki mikor baj volt akkor óvatosabb volt velem. Azóta nagyon jó vele lenni :) Biztos, hogy ha szeret a párod meg fog érteni, kis időbe fog tellni amíg teljesen ellazulsz de segíteni fog ebben :) Nyugodj meg nem fog lehurrogni azért sem, hogy tapasztaltabbnak mondtad magad.

2009. aug. 17. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!