Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Még soem elvezetem el. Mi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még soem elvezetem el. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Több férfival voltam eddig együtt a mostani barátommal már fél éve vagyunk együtt és olyan 5 honapja szeretkezünk. Rendesen van előjáték és nedves is vagyok szinte mindig kívánom. Amikor behatol az jó érzés utána már nagyon nem érzek semmi. Ugye ő mindig élelvez, de én nem és már kezdi egy kicsit zavarni. Szerintetek mit tudnék csinálni?

20|N

#Soem
2014. dec. 26. 19:47
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Nekem sem megy sose, 28 vagyok. Nagyon sok nőnek nincs szex közben orgazmusa, egyes kutatások szerint senkinek sincs. Sokan pedig azt hiszik, hogy vaan, de mégsincs.
2014. dec. 26. 19:49
 2/16 anonim ***** válasza:
olyan pasival szexelj aki annyira izgat, hogy a gondolattól is elmész... ennyi a titka
2014. dec. 26. 19:51
 3/16 anonim ***** válasza:
minden fejben dől el ;)
 4/16 anonim ***** válasza:
És ha közben "segítenél" magadnak?
 5/16 A kérdező kommentje:
Igen de még soha életemben nem élveztem el sehogyan se szóval nem tudom milyen érzés :|
2014. dec. 26. 19:52
 6/16 anonim ***** válasza:
31%

Cica, megmondom neked őszintén: Az lehet a baj, hogy még nem voltál velem.

28F

2014. dec. 26. 19:53
 7/16 anonim ***** válasza:
Ez komoly? Semmi maszti?
2014. dec. 26. 19:54
 8/16 anonim válasza:
Először tapasztald meg saját magad. Maszturbálj. a sikerül elmenned, akkor nyugodtan maszturbálhatsz szeretkezés közben is, mikor a párod benned van. Ez a legtöbb pasit külön izgatja is.
2014. dec. 26. 21:02
 9/16 anonim ***** válasza:
Vagy pszichés az ok. Nekem kineziológus segített.
2014. dec. 26. 21:25
 10/16 anonim ***** válasza:

Ha vonzónak találod a pasikat akikkel együtt voltál, akkor csak azért nem volt még orgazmusod mert bénák voltak, és/vagy nem csinálták orálisan neked elég ideig. Tényleg nagyon sok a béna pasi. Elég beszédes, hogy 5 hónap alatt van azon a szinten a barátod, hogy "kezdi kicsit zavarni" a dolog...

36f

2014. dec. 28. 19:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!