Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nektek milyen anál plug (anál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek milyen anál plug (anál kúp ) vált be? (Kezdö vagyok, anál sexre akarok felkeszülni)

Figyelt kérdés
Barátommal rég kiakarjuk probalni ,kicsit nagyobb a merete az atlagosmal,szeretnek felkeszülni elötte méretileg.

2014. dec. 7. 14:16
 1/8 anonim ***** válasza:
erre lelkileg kell felkészülni, mindegy mekkora. ha nem érzed azt, hogy akarod, nem érzed azt, hogy kívánod és nem vagy eléggé felizgulva rá, akkor nem fog menni. legyen akármekkora.
2014. dec. 7. 14:19
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Erre nem csak lelkileg kell felkészülni.

17/L

2014. dec. 7. 14:20
 3/8 anonim ***** válasza:
az nem anál kúp, hanem seggdugasz :D
2014. dec. 7. 14:21
 4/8 anonim ***** válasza:
[link] Pónifarok. :D
2014. dec. 7. 14:21
 5/8 anonim ***** válasza:
akkor mégis hogy kell felkészülni kedves 17 L? én még semmit nem alkalmaztam egy lányon sem, csak elhitettem vele, hogy nem fog fájni és élevezni fogja. aztán magától beszivta szinte
2014. dec. 7. 16:38
 6/8 anonim ***** válasza:
jó, nyílván kell az előjáték, nyalás stb.
2014. dec. 7. 16:39
 7/8 anonim válasza:
A lényeg az, hogy ne latex legyen, mert az eléggé ragadós, valami jóminőségűt keress és nagyon finoman kell vele egyre beljebb menni, első körben ez akár fél óráig is eltarthat, szóval ne kapkodj vele, ha okosan fokozatosan csinálod egyáltalán nem fog fájni sem. A Doc Johnson cuccok nagyon jó puha anyagból vannak, például ez. [link]
2014. dec. 11. 01:01
 8/8 Takumi-kun válasza:
a férfi válaszolónak ezt a technikàt én is szoktam alkalmazmi pacsi :)
2015. júl. 2. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!