Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi megkérdezi a párját, hogy hány férfival
volt előtte eddig, akkor mennyi az ideális szám amit még
elfogadnak a férfiak?
31/44 A kérdező kommentje:
de minden esetre köszönöm szépen a válaszokat.a pozitívakat és a negatívakat is egyaránt.
Én ilyen esetben azt mérlegelném, hogy mennyire megbízható a párom, mert az ember életében vannak botlások és olyan dolgok, amikről nem szeret beszélni (ilyen lehet a sok sikertelen kapcsolat, gyerekkori bántalmazás, egy görbe éjszaka, ami nem jól sült el... sok minden). Ha nem bízom még benne kellőképpen, akkor hárítanék, hogy ez nem rá tartozik, ha bízom benne, akkor elmesélném őszintén azzal együtt, milyen érzések voltak bennem akkor, és mi változott azóta, de ehhez kell egy nagyon mély bizalmi kapocs.
Nekem ugyan pont kevés kapcsolatom volt, de az én múltamban is van olyan kellemetlen dolog (más jellegű, mint a te problémád), amiről nem szeretek akárkinek beszélni, mert rossz emlékezni, és valamennyire kihatással van a jelen életemre is, de baromi nehéz megnyílnom ezzel kapcsolatban.
2014. aug. 29. 21:51
33/44 A kérdező kommentje:
igen...teljes mértékben átérzem amit mondasz.mindenkinek vannak az életében olyan dolgok amikről nem szivesen beszél és ezt a másiknak tiszteletben kéne tartania.de ezektől független valaki még lehet egy nagyon értékes ember
Tehát te összejönnél egy jó útra tért nekrofillal?
2014. aug. 29. 21:57
Nem vagyunk tökéletesek, de úgy fejlődünk, hogy tanulunk a hibákból, a félelmeinkkel meg megpróbálunk szembenézni. Nekem ilyen nem kellemes dolog az utóbbi, egy régi, gyerekkorból jövő dolog, a leendő páromnak majd azért jó lenne, ha meg tudnék nyílni, mert némileg a párkapcsolati életemre is hatással van, noha teljesen másból indult. No, mindegy. Fel a fejjel, te attól még lehetsz értékes, max. nem találtad a helyed, de azért ezt rendezd a fejedben, mert ez erősen kapcsolatfüggés-gyanús, ahogy eddig éltél, az meg pszichés problémára is visszavezethető.
2014. aug. 29. 22:00
36/44 A kérdező kommentje:
azért a kettő nem éppen ugyan az....
Már sorry, de miért ne lehetne komoly kapcsolata emiatt? Nálam is nagy számról volt szó, mondjuk teljesen más indíttatásból... Nem szégyellem, ez is az életem része, ezáltal lettem az, aki vagyok. Egyetlen kalandomat sem bántam meg, mindig megválogattam a partnereimet. Amikor a páromat megismertem, nem mondtam meg, de nem is hazudtam neki, de a válaszból tudta, hogy nem kis számról van szó, így nem kérdezősködött tovább. 21 éve vagyunk együtt. Itt a problémát én is az indíttatásban látom. Én is azt mondom, előbb a kapcsolatfüggőségedet tedd helyre, ha kell, akkor pszichiáter segítségével! Szex csak az élvezet kedvéért! Kapcsolat azért, mert valakit méltónak tartasz rá! És ha eljutsz odáig, ne hazudj neki! Az később még rosszabbul sülhet el!
2014. aug. 29. 22:01
38/44 A kérdező kommentje:
tény hogy eléggé nehéz gyerekkorom volt...
Mondd el az igazat, joguk van tudni! Az ideális szám egybevág a valós számmal. Szóval vállald fel.
2014. aug. 29. 22:11
Egyébként nagyon kíváncsi vagyok, hogy hogyan nézel ki, csak mert hogy ennyi pasit vittél ágyba.
2014. aug. 29. 22:11